Sakumaha seueur artos anu anjeun tiasa hasil tina Blog WordPress?

You are currently viewing How much money can you make from a WordPress Blog?

Anjeun tiasa ngadamel dimana waé $100 nepi ka sababaraha rébu dolar kalayan gampang nganggo blog WordPress. Anjeun teu tiasa nganggap enteng ngahasilkeun pendapatan ngalangkungan éta, kanyataanna, Anjeun kudu boga strategi katuhu, téhnik pikeun palaksanaan.

Teu diragukeun aya sababaraha cara pikeun kéngingkeun artos tina internét. Anjeun terang aya loba pamaké nu generating sharing tina YouTube, Pagawé Leupas, jsb. Tapi babagi pangalaman kuring sorangan, taya antarana bisa bersaing earning duit ngaliwatan blog WordPress.

Anjeun biasana tiasa mendakan 1000 urang blogger dina internét, baheula, aranjeunna leres-leres énggal tapi Ayeuna, aranjeunna ngahasilkeun kira-kira $25,000+ per bulan pisan gampang. Éta sami sareng ngasilkeun artos nalika bobo.

4 léngkah Anu ngajantenkeun Anjeun Pasti suksés ngahasilkeun artos tina blog WordPress?

Nyaéta 4 hal anu anjeun kedah jaga. Tanpa paduli ngeunaan hal-hal ieu, anjeun moal tiasa kéngingkeun kasuksesan mimiti ngahasilkeun artos ngalangkungan blog WordPress.

SEO Of WordPress Blog Artikel

SEO dasarna Milarian Engine Optimasi. Ieu ngandung harti yén anjeun kedah nulis artikel anjeun nu bener numutkeun jeung kaharti mun mesin kawas Google Bing jsb milarian. Éta ngeunaan ngirimkeun eusi anu sami sakumaha anu parantos dipénta. Anjeun kedah diajar heula maka kalaksanakeun sacara praktis. Kuring ogé teu sami.

Éta leres-leres masalah cara ngalakukeun SEO dina kaca sareng SEO di luar halaman. Pikeun dina kaca SEO, Ayeuna aya seueur plugins WordPress gratis pikeun ngaoptimalkeun kontén anjeun kanggo pangkat di google sapertos mesin pencari sapertos Yoast, rengking math dua ieu ngarah ayeuna.

Nambahkeun on, Pareum kaca SEO bener perkara pisan eta diartikeun gaining otoritas ramatloka ngaliwatan linking deui ramatloka anjeun ku sababaraha situs web nulis. Tapi urang hirup di 21 abad ka Google boga cukup canggih jeung téhnologi sorangan, sareng terang naon anu aya hubunganana atanapi anu teu aya hubunganana. Gaduh halaman wéb anu anyar sareng ngawangun nilaina ngalangkungan backlinks sakaligus hésé pisan. Seueur anu tiasa nyarios kamungkinan mungkin henteu. Maranehna ngagunakeun téhnik blackhat ngawangun nepi ka reputasi sakaligus. Pembaruan mesin pencari sering pisan ayeuna-ayeuna ,ieu téhnik salah moal bade mantuan Anjeun.

Malah Kuring geus dimimitian ramatloka anyar 3 bulan deui. Kuring henteu acan ngadamel backlink tunggal. Abdi parantos nyerat 25 artikel masing-masing tina 2500 kecap. Kaluar tina 25 artikel, 5 tulisan aya dina posisi paling luhur. Ieu saé pisan dina tahap awal.

Naha kuring henteu gumantung kana backlinks?

Éta sabab Google ngagaduhan 200 tambah sinyal peringkat. Upami anjeun nyayogikeun inpormasi anu aya hubunganana sareng SEO dina halaman anu saé, jeung kecap konci kompetisi pasti low, ieu pasti posisi urang pikeun alus. Anjeun bakal sami sareng kuring. Pangkat blog WordPress anjeun sareng anjeun tiasa kalayan gampang ngamimitian ngasilkeun dina 3 ka 4 bulan.

Topik Game Changer anjeun Nulis

Niche dasarna mangrupikeun topik anu badé nyerat. Bisa jadi pangajaran nanaon, téknologi jeung gadget, hacks kahirupan pantun, hiasan bumi jsb. Lamun jadi kaahlian dina SEO, saterusna anjeun kedah kasampak di topik nguntungkeun nu bisa earn sharing alus pikeun anjeun.

Anjeun moal tiasa mopohokeun aspek ieu. Kuring parantos ningali seueur episode anu suksés sareng gagal kusabab niis. Ieu sarua penting anjeun ngalakukeun SEO nulis hiji artikel. Kuring pribadi nyarankeun anjeun ningali kriteria anu tangtu dina milari cerukna.

firstly, topik anjeun kedah ngagaduhan volume milarian anu saé, pangguna milarian rupa-rupa kecap konci. Kadua, Anjeun kudu gaduh nyatu pangaweruh ngeunaan eta. Terakhir, tingali nilai kecap konci éta.

Contona -Dina tahap anu munggaran, Kuring ngamimitian perjalanan blogging ku sajak bahasa lokal. Kuring ogé ngagaduhan inpormasi ageung perkawis éta. Jalma anu ogé néangan rupa-rupa sajak. Tapi kumaha upami nilaina. Éta henteu gaduh prospek ngahasilkeun pendapatan anu saé. Abdi émut kuring nyerat 50 artikel langkung, engké mangtaun sababaraha dollar pisan low. Di antara 50 artikel, 25 + artikel peringkat dunya di luhur 5 jabatan. Halaman wéb ngagaduhan SEO saé tapi henteu aya gunana. Upami éta henteu ngahasilkeun pendapatan pikeun kuring. Engké abdi lungsur. Dina waktos éta sacara praktis, Kuring ngartos masalah Niche pisan.

Kuring pribadi nyarankeun anjeun balik pikeun Ecological téhnologi. Sababaraha dinten kapengker, ieu bakal balik deui ka anjeun ageung. Hiji hal anu anjeun kedah nimbangkeun nyaéta biaya per klik Maksad abdi BPK tina kecap konci éta. Ayeuna kudu di sabudeureun 5 ka $10 dolar. Engke, anjeun tiasa ngalakukeun pamasaran apiliasi sareng ngalangkungan éta pikeun ningkatkeun pendapatan.

Kecap konci saingan low

Nalika ngeunaan kecap konci persaingan anu handap, neangan hiji minimum 25 ka 30 kecap sateuacan dimimitian nulis blog a. Kata kunci anu teu aya anu nyerat tulisan ngeunaan éta. Naha kuring nyarios yén teu aya anu nyerat ngeunaan éta. Pasalna sabab anjeun dina tahap dimimitian, anjeun tumuwuh ramatloka anjeun, maka anjeun mimiti nargétkeun kecap konci pesaing anjeun. Ieu kriteria katilu nu geus sarua penting salaku milih Ecological ogé lakukeun SEO diperlukeun.

Iklan vs pamasaran affiliate

Nalika si dimimitian lalaki lalulintas dina website. Hiji janten panasaran pikeun monetisasi halaman wéb ngalangkungan iklan atanapi pamasaran apiliasi. Di handap ieu mangrupakeun dua cara nu pang populerna ngaliwatan nu urang ngahasilkeun pendapatan. Upami anjeun langkung fokus kana iklan. Kuring pribadi nyarankeun kéngingkeun persetujuan ti Google AdSense tapi henteu kedah nganggo iklan Google dina halaman wéb anjeun. Poé ieu situs wéb anyar kéngingkeun sababaraha artos. Nalika anjeun kéngingkeun sajumlahing lalu lintas dina halaman wéb anjeun sanés AdSense anjeun kedah milarian Ezoic atawa Mediavine. dua ieu platform populér Kiwari. Ieu bakal ngasilkeun nilai nyata tina kerja keras anjeun. Kuring geus katempo loba carita ayaan nu earning rébuan dollar ku ukur Iklan porsi.

Salain ieu, pikeun halaman wéb anyar, Kuring pribadi ngaraosan ngamimitian perjalanan di jero pamasaran apiliasi tinimbang fokus kana iklan hungkul. Ieu bakal ngurangan gawé teuas anjeun nalika anjeun ngawitan ningali sababaraha sharing anjeun otomatis meunang ngamotivasi jeung karya langkung mangtaun langkung. Anjeun tiasa ningali sababaraha didieu jasa hosting WordPress pangsaéna di dieu…

Panyadia Hosting Wéb WordPress Pangsaéna

Ngamimitian

BlueHost Pangsaéna Pikeun Starter Wordpress Hosting

Godaddy Hosting

50% pareum cPanel Hosting sareng GoDaddy!

Opsi Terjangkau Hostgator (Gratis .COM Domain & Nepi ka 50% Pareuman Dina Hosting)


(Anggo Code:- SUNSHINE)

Pilihan hosting Dibagi Biaya Hostinger Rendah (Nepi ka 84% RÉSÉS Hosting Premium Dibagi hosting )

(Anggo Code:- PREMIUM8 )

Nami Tawaran Bundle Murah: Ngahémat nepi ka 86% dina Domain & Dibuntel Hosting dibuntel

Kacindekan -nyiptakeun artos tina Blog WordPress?

Hiji hal anu kuring hoyong jelaskeun di dieu, Blogging sareng wordpress mangrupikeun hal anu henteu diragukeun peryogi waktos 7 bulan ka 9 bulan ningali hasil tapi sakali anjeun mimiti ngasilkeun artos, éta bakal tetep tumuh sareng ieu moal aya tungtungna. Sakabehna, éta mangrupikeun prosés anu teu aya tungtungna.

Naon anu dibaca ku batur?

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Make money Blogging, Affiliate marketing. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.