Kumaha Ngawangun Halaman Wéb saatos Mésér Ngaran Domain?

You are currently viewing How to Build a Website after Buying a Domain Name?

Seueur anu gaduh kapercayaan yén anjeun kedah nyewa pamekar halaman wéb pikeun ngawangun halaman wéb tapi nyatana nyaéta jaman ayeuna téknologi parantos cukup maju, anjeun tiasa ngalakukeun éta nyalira tanpa aya élmu téknis.

Anjeun peryogi pembina halaman wéb anu saé pikeun ngawangun halaman wéb sesuai sareng kabutuhan anjeun. Léngkahna gampang pisan. Kuring ngajelaskeun pituduh solusi anu sampurna pikeun ngarengsekeun masalah anjeun dina ngadamel halaman wéb anu lengkep.

Saatos anjeun ngagaleuh nami domain, anjeun peryogi platform hosting heula. Spasi Hosting anu nyimpen kontén halaman wéb anjeun. Kadua, Ngawangun halaman wéb, anjeun peryogi pembina halaman wéb. Terakhir, sakedik pikiran kréatip.

Waragad ngawangun halaman wéb

Tapi sateuacan éta, anjeun panginten hoyong terang sabaraha biayana pikeun ngawangun halaman wéb anu katingali profesional. Dina jawaban na éta gumantung pisan kana jenis situs web anu anjeun pikahoyong. Halaman wéb bisnis leutik dimimitian ku biaya kirang ti $100 unggal taun sareng éta ngalir sababaraha rébu dolar per taun kalayan syarat profesional anu ekstrim.

Kami sacara pribadi nyarankeun ka klien kami pikeun ngamimitian halaman wéb nganggo investasi leutik nalika anjeun tumuh sareng bisnis, anjeun tiasa nambihan fitur canggih.

Pembina Halaman Wéb anu populér

Nyaéta seueur tukang halaman wéb éta pastina ngabantosan anjeun pikeun ngawangun halaman wéb anu katingali profesional. Di dieu di handap ieu kuring parantos daptar anjeun anu pangsaéna.

  • WordPress.org
  • Wéb.com
  • Balanja
  • Wix
  • Weebly
  • Pasagi
  • Pangwangun Website Dreamhost
  • Gator ku HostGator
  • Zyro Domain.com
  • BigCommerce
  • WordPress.com
  • Pangembang Halaman Wéb GoDaddy

Seueur pembina halaman wéb ieu ngagaduhan fasilitas pikeun ngawangun halaman wéb ku cara nyeret sareng leupaskeun saderhana. Anu terakhir nyaéta anjeun kedah nyocogkeun sareng sarat sareng tujuan anjeun sareng fasilitas anu dikintunkeun.

Anjeun tiasa nyandak kauntungan tina rencana uji coba gratis sareng upami éta cocog sareng anjeun maka anjeun kedah neraskeun ku nyandak rencana harga bulanan atanapi taunan..

Anjeun kedah tetep tumuh kana prioritas, kalayan lumampah waktos– Naha anjeun bakal tiasa nambihan langkung seueur pembaruan, éta ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun fitur anu anjeun peryogikeun, naha éta ngagaduhan dukungan palanggan ogé fitur portabel. Naha éta ngamungkinkeun anjeun hijrah data tina hiji platform kana platform anu sanés tanpa rugi?

Kaluar tina sadaya pembina halaman wéb anu parantos didadarkeun di luhur, urang sacara pribadi sering milih platform hosting nyalira. Pembina halaman wéb WordPress mangrupikeun sumber terbuka, gratis, sareng hadir nganggo rébuan témplat sareng ekstensi anu tos disiapkeun. Éta saé pisan.

Langkung ti 41 % tina pangguna internét anu nganggo platform WordPress. Kami salawasna nyiapkeun halaman wéb klién dina WordPress. Éta ngagaduhan kalenturan ageung sareng ampir cocog sareng alat pihak katilu sanés.

Tina sudut pandang SEO, urang parantos ningali seueur conto anu ngajelaskeun teu saurang ogé tiasa ngéléhkeun WordPress. SEO sadayana ngeunaan kéngingkeun rangking dina mesin pencari sapertos Google Bing jsb. WordPress nganggo langkung kalenturan. Fitur SEO ngabantosan Google sareng anu sanés pikeun ngartos kontén anjeun. Optimisasi mesin pencari sadayana ngeunaan ngaoptimalkeun eusi anjeun dina cara anu anjeun pangkat dina posisi munggaran. Lian ti ieu, masalah SEO téhnis ogé. Anjeun tiasa sacara gampil mendakan rébuan pidéo dina internét méréskeun patarosan anjeun ngeunaan WordPress sacara komparatip.

Ngawangun halaman wéb Ku Nami Domain

Ngawangun halaman wéb sok pikaresepeun. Upami anjeun nyanghareupan masalah nalika ngadamel halaman wéb anjeun tiasa nganjang ka halaman kontak kami pikeun komunikasi ngalangkungan email.

Hayu urang ngamimitian.

Nyiapkeun domain ogé hosting

Pamakéan sering asup kana kasalahan ku milih platform anu henteu serbaguna. Nya, hatur nuhun kana kabeneran anjeun didieu sareng kami. WordPress mangrupikeun jenis platform anu ngagaduhan rébuan témplat siap-siap anu parantos ditangtoskeun. Desain sareng tambihan anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun desain halaman wéb anu mutuskeun.

Leres, WordPress gratis, anjeun tiasa ngaunduh tina halaman wéb resmi. Ayeuna patarosan anu timbul ti mana asalna WordPress upami gratis? Jawaban na anjeun lalaki muatan pikeun mésér anjeun rohangan sareng domain hosting nyalira.

Ieu sababaraha tawaran pangsaéna dinten ieu anjeun kedah ningali éta.

Panyadia Hosting Wéb WordPress Pangsaéna

Ngamimitian

BlueHost Pangsaéna Pikeun Starter Wordpress Hosting

Godaddy Hosting

50% pareum cPanel Hosting sareng GoDaddy!

Opsi Terjangkau Hostgator (Gratis .COM Domain & Nepi ka 50% Pareuman Dina Hosting)


(Anggo Code:- SUNSHINE)

Pilihan hosting Dibagi Biaya Hostinger Rendah (Nepi ka 84% RÉSÉS Hosting Premium Dibagi hosting )

(Anggo Code:- PREMIUM8 )

Nami Tawaran Bundle Murah: Ngahémat nepi ka 86% dina Domain & Dibuntel Hosting dibuntel

Lengkah:1

Untungna, sababaraha dinten kapengker, Jasa hosting Bluehost maturan seueur fitur sareng a 60% diskon upami samentawis perusahaan sanés tiasa ngeusi batre anjeun pikeun tiap fitur khusus. Henteu ngan ukur ieu tapi anjeun ogé kéngingkeun domain gratis anu ampir ngarugikeun anjeun 14 ka 15 dolar per taun.

anjeun tiasa didatangan tautan ieu pikeun hasil tawaran ngajalankeun ayeuna.

Éta sanés perusahaan énggal di pasar anu parantos ngalayanan pelanggan ti saprak 2005. Salain ieu, upami anjeun nyanghareupan sagala jinis kasusah dina nyetél halaman wéb anjeun kersa ngahubungi kami. Kami salawasna pikeun anjeun sareng senang ngabantosan.

Nalika anjeun sumping kana halaman wéb resmi Bluehost, salajengna anjeun kedah pencét “ngamimitian ayeuna” pikeun neraskeun ngawangun halaman wéb.

Lengkah:2

Ieu bakal masihan anjeun ka halaman salajengna kalayan rencana harga anu sanés. Individu sareng perusahaan milih rencana numutkeun pendirian sareng jinis kabutuhanna. Kami pribadi nyarankeun anjeun mimitian ku rencana dasar. Éta sabab anjeun dina tahap awal, sabab usaha anjeun ngalegaan ka tingkat salajengna, jumlah pengunjung anu didatangan dina halaman wéb anjeun, anjeun teras ngalih ningkatkeun rencana.

harga-halaman wéb-bulding-sareng-domain

Komo iraha kuring ngawangun halaman wéb pikeun klien kuring kuring sok nyarankeun aranjeunna mésér rencana dasar. Nalika kuring ngamajukeun halaman wéb na, aranjeunna mimiti meunang datang, ampir nalika meuntas 25000 datang per bulan. Teras kuring ngalih kana rencana anu ditingkatkeun.

Sabalikna, Upami anjeun ngitung harga mimiti sacara umum ku rencana anu mahal pisan, anjeun ngaraos teuing hargaan. Sareng sacara pribadi, kami henteu nyarankeun anjeun.

Kami gaduh seueur pangalaman sareng jasa sapertos kitu. Kami parantos nanganan sadayana hal ieu terakhir 10 taun. Kami ngan ukur nyayogikeun naséhat anu asli.

Lengkah:3

Saatos éta, aranjeunna bakal naros ka anjeun pikeun milih nami domain anu cocog. Di dieu anjeun kedah lengket sareng .com. éta kedah numutkeun nami bisnis anjeun kalayan éjahan anu leres. Nalika anjeun tumuh, palanggan atanapi pangguna anjeun gampang mikawanoh mérek sareng nami domain anjeun.

mésér domain pikeun ngawangun halaman wéb

Lengkah:4

Léngkah salajengna nyaéta naroskeun sababaraha detail dasar sapertos email, ngaran, nami pengker, jsb. Ngeusian rinci, lengkah saterusna anjeun bakal ningali biaya opsional tambahan sapertos kaamanan halaman wéb, perlindungan domain, cadangan situs wéb. Anjeun tiasa mésér fasilitas tambahan ieu engké nalika anjeun peryogi.

Ngawangun gedong wéb tambahan

Nalika kuring ngamimitian halaman wéb klien kuring, Abdi henteu pernah mésér éta langsung. Saatos dua bulan atanapi dua nalika eusi halaman wé janten cekap, maka kuring pasti mésér fasilitas cadangan sareng fitur kaamanan.

Saatos pilihan pamayaran, saatos mésér pikeun domain ogé hosting. Tanggung jawab anu salajengna nyaéta masang WordPress dina halaman wéb anjeun sateuacan neraskeun ngawangun éta.

Lengkah:5

Nalika anjeun daptar sareng akun anjeun, Aranjeunna bakal nyayogikeun fasilitas installer hiji-klik pikeun pangguna anu sanés téknis. Pangguna anu hoyong masang halaman wébna nyalira tanpa bantosan jalma katilu mana waé.

Nalika sadayana bakal dilakukeun adil “typeyoursite.com/wp-admin/” dina web browser anjeun bakal alihan ka halaman login.

Lengkah:6

Lebetkeun kredensial login anjeun anjeun bakal ningali antarbeungeut WordPress.

Desain WordPress sareng diurus ku téma anu tos ditangtoskeun. Anu mimitina henteu pikaresepeun sareng pikaresepeun. Anjeun tiasa sacara gampil ngarobihna ku ngaklik penampilanna –>Téma.

Anjeun bakal ningali screenshot anu sami sapertos dihandap.

Téma WordPress pikeun ngawangun halaman wéb anu saé

Lengkah 7:

Dina ngaklik sareng énggal anjeun bakal ditaksir 1000+ téma WordPress éndah. Di dieu hiji saran nyaéta masang téma numutkeun paménta atanapi ceunah waé. Diréktori téma WordPress ngagaduhan téma industri anu béda. Anjeun tiasa nyaring éta numutkeun popularitasna.

industri béda témplat ngawangun wéb

Pikeun pituduh anu khusus ieu, Abdi didieu badé masangkeun téma multi-tujuan WordPress sagara WP. Éta ngagaduhan témplat siap-siap. Sorangan anjeun tiasa masang aranjeunna ku hiji kali klik. Sareng ngarobih setélan ieu numutkeun kabutuhan anjeun.

conto téma wordpress pikeun ngawangun halaman wéb

Pikeun nyerat eusi kana halaman wéb anjeun, anjeun tiasa nganggo pos ogé fasilitas halaman. Tulisan dasarna pikeun nyerat eusi blog sacara rutin sedengkeun halaman pasti dianggo pikeun halaman sapertos halaman kontak kami, kabijakan privasi, bantahan, imah, jsb.

Panginten Akhir:

Ngawangun halaman wéb saatos mésér domain henteu rumit sacara teu mirip sareng jaman mimiti. Kiwari, seueur pembangun halaman wéb parantos nyiapkeun ogé bekel pikeun ngarencanakeun sareng ngalaksanakeun halaman wéb ku cara nyeret sareng leupaskeun saderhana. Aspék pangpentingna nyaéta kalenturan, kasaluyuan sareng anu sanés upami aya parobihan anu ageung. Salain ieu, naha éta ngagaduhan seueur video anu ngabantosan pikeun méréskeun pamundut ku nyalira. Kami parantos ngajelaskeun pilihan anu pangsaéna anu bakal tetep salami lami sareng sacara praktis sadayana anu anjeun peryogikeun.

Naon anu dibaca ku batur?

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Make money Blogging, Affiliate marketing. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.