Sakumaha seueur artos anjeun tiasa kéngingkeun Google AdSense?

You are currently viewing How much money can you make with Google AdSense?

Anjeun tiasa sacara gampil milari naon waé 50 Dolar pikeun 1000+ dolar per dinten ti Google AdSense. Pikeun ngahontal tujuan ieu atanapi langkung, anjeun kedah ngagaduhan pangunjung kualitas kalayan palaksanaan strategi anu pas.

Salaku Google AdSense mangrupikeun produk tina Google. Seueur jutaan iklan Dolar anu dijalankeun dina internét ngalangkungan google. Aranjeunna mayar Google pikeun iklanna pikeun nyayogikeun jasa ka umum.

Google ngijinkeun penerbit pikeun ningalikeun iklan dina halaman wébna sareng dina pamulangan Google ogé anu gaduh halaman wéb kéngingkeun artos nalika aya anu ngiklan iklan.

Aya jutaan situs web dina internét. Kaluar ti aranjeunna, seueur anu ngagaduhan pangunjung anu sadidinten.

Di dieu Google bertindak salaku panengah. Upami anjeun gaduh platform anu di-host nyalira sapertos WordPress, éta 30% bagian tina pendapatan asup ka Google, sareng sésana 70% nyaeta milik anjeun.

Di sisi anu sanésna, upami anjeun nganggo Google blogging platform blogger.com, dina hal ieu Google ngajaga 40%.

Artos Ngalangkungan AdSense

Teu aya aturan anu sesah sareng gancang yén saatos sabaraha kunjungan kana halaman wéb anjeun, sabaraha artos anjeun tiasa kéngingkeun ngalangkungan AdSense? Éta pisan gumantung kana faktor yén jinis topik naon anu anjeun nyerat.

Ngajantenkeun langkung jelas, umumna, istilah anu aya hubunganana sareng élmu médis mahal pisan per klik. Dimimitian jam 1 ka 2 dolar sareng gampang angkat malah 50 dolar per klik. Ieu ngandung harti yén sababaraha tamu ngadatangan halaman wéb anjeun, baca tulisan anjeun teras pencét dina iklan pikeun ngamangpaatkeun jasa, anjeun bakal gaduh 70% tina total BPK, sareng sésana 30% aya dina saku Google.

Sakumaha Seueur Anjeun Tiasa

Salaku conto, Anjeun parantos ningali seueur jalma anu milarian dina internét “pangubaran cangkok rambut”. Upami anjeun nyerat tulisan dina topik khusus ieu. Anjeun bakal mendakan BPK sacara gampang ngurilingan 7 ka 10 dolar per klik. Upami anjeun kéngingkeun seueur klik tina pangunjung, anjeun tiasa sacara gampil ngurilingan $50 per poé.

Bukti Penghasilan Adsénse

Di sisi anu sanésna, ngabagi pangalaman kuring sorangan, nalika kuring ngamimitian perjalanan anu munggaran kalayan teu aya elmu, Abdi émut éta bencana pangbadagna. The reason because I wrote articles on the topic with no CPC. Padagang henteu mayar kecap konci anu kuring parantos nyerat pikeun nargétkeun pamirsa. Éta ngeunaan puisi lokal. Anjeun pasti seuri dina waktos ayeuna. Kuring dasarna ngagaduhan kanyaho anu saé tapi henteu aya manpaatna upami anjeun henteu ngarobih ieu kana artos anu saé.

Abdi nyerat ampir 50 ditambah tulisan engké mendakan yén kuring henteu ngahasilkeun pendapatan langkung ti 5 dolar per bulan. Kuciwa éta asli. Éta kusabab kuring henteu sadar kanyataan yén anjeun kedah paduli sabaraha kecap konci anu mayar ka anjeun. Upami teu aya nanaon, maka anjeun kedah ngantep kata konci éta sabab henteu ngaluarkeun artos anu saé tina Google AdSense.

Kuring sacara pribadi nyarankeun tina pangalaman kuring sorangan, anjeun kedah milarian BPK kata konci sateuacan nyerat tulisan. Buka pikeun panalitian kata konci anu anjeun kedah seueur kanyaho pikeun ditulis 100 + tulisan ajeg. upami anjeun ngamimitian topik tapi henteu ngagaduhan seueur élmu éta hartosna anjeun bakal gancang réngsé.

Kedah Dibaca: Kumaha ngawangun Halaman Wéb Blog anu tiasa kéngingkeun artos Anu saé

Laju situs wéb

Panulis halaman wéb atanapi blog teu paduli ngeunaan kagancangan halaman wéb. Éta kasalahan aranjeunna. Aranjeunna kedah waspada kana kanyataan yén kagancangan halaman wé anu paling penting bari ngasilkeun artos tina Google AdSense.

Google AdSense ngabantosan anjeun kéngingkeun artos ku cara nunjukkeun spanduk iklan ukuran anu béda dina halaman wéb. Mangrupikeun jenis kode anu aya di tukangeun halaman wéb nalika aya anu nganjang ka halaman wéb anjeun. Kodeu skrip dijalankeun unggal waktos sareng ngirangan waktos muka website.

Umumna, waktos kedah dina 2 ka 3 detik tapi nalika anjeun masang kode skrip, naon kajadian éta mimiti nyandak 10 ka 15 detik pikeun muka website. Dina waktos éta, pamaké éta henteu hoyong cicing lami. Aranjeunna mencét tombol tukang, mumbul deui, sareng ngalih kana halaman wéb anu sanés.

Saterusna, Kumaha anjeun tiasa ngahasilkeun artos? upami pangunjung henteu didatangan halaman wéb anjeun. Aranjeunna henteu ningali nanaon dina waktos perkiraan. Ieu pastina nyaéta kaleungitan pendapatan ngalangkungan Google AdSense.

Kanggo ieu, anjeun peryogi hosting anu gancang, anu ngagaduhan réspon server anu saé. Sababaraha dinten kapengker Bluehost nyayogikeun jasa anu saé. Henteu ngan ukur ieu tapi ogé, aranjeunna nawiskeun fitur tambahan sapertos Sértipikat SSL sareng seueur deui anu maénkeun peran penting dina rangking Google ayeuna sareng ka hareup.

Naon anu dibaca ku batur?

Rujukan

https://en.wikipedia.org/wiki/Google_AdSense

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Make money Blogging, Affiliate marketing. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.