Mangrupikeun Marketing Affiliate Amazon Pantes?

You are currently viewing Is Amazon Affiliate Marketing Worth it?

Diantara ratusan program apiliasi sanés, program afiliasi Amazon mangrupikeun platform anu paling populér sareng dianggo pikeun monetisasi situs wéb atanapi blog.

Pantes ngiringan kana program afiliasi Amazon. Pemasaran afiliasi ngalangkungan Amazon masih dina cara luhur pikeun kéngingkeun artos online. Éta ngagaduhan tingkat konvérsi anu luhur tibatan program relatif anu sanés. Anjeun tiasa kéngingkeun 10 persén komisi. Program afiliasi Amazon nyayogikeun fasilitas pikeun kéngingkeun komisi ti sababaraha nagara anu gaduh “hiji-tautan” pitur. Anjeun tiasa sacara gampil milari dimana waé $100 ka 5000 + dolar unggal bulan kalayan patalimarga kualitas luhur anu kawates pisan.

Tadi urang Amazon “hiji-tautan” fitur henteu sayogi. Fitur ieu parantos dipasang ku Amazon nyalira dina sataun 2021. Upami ngobrol khusus ngeunaan masa depan amazon éta pasti hargana. Alesanna nyaéta sanés perusahaan anu énggal énggal tapi parantos ngagedekeun cakrawala na 7 + nagara.

Éta nyayogikeun anjeun kasempetan pikeun ngahasilkeun pendapatan tanpa aya watesan pikeun pangunjung nagara. Ieu waktos nalika anjeun ngan daptar pikeun Amazon Amérika Serikat. Anjeun ngagaduhan komisi produk anu dirujuk upami jalma mésér ti amazon.com hungkul. Kasus anu sami parantos kajantenan sareng Amazon. di na amazon.co.uk jeung sajabana.

Amazon Affiliate Marketing Nguntungkeun

Waktos parantos robih pisan, anjeun tiasa nyayogikeun langkung seueur bekel ngalangkungan genius.us. Geni.us ngamungkinkeun anjeun géografi nargétkeun tinggaleun Amazon “hiji-tautan” pitur. Biaya jasa na cukup murah. Nalika anjeun daptar dina halaman wéb na. Aranjeunna ngagaduhan rencana harga anu béda. Ti dasar pikeun mayunan. Anjeun gaduh pilihan pikeun milih gumantung kana pangunjung halaman wéb anjeun.

Nalika kuring ngamimitian halaman wéb munggaran kuring, Kuring monetisasi ngan ukur ku program afiliasi amazon. Dina waktos éta kuring henteu sadar fitur yén kuring tiasa sasaran sababaraha lokasi geo. Nalika kuring pendakan terang ningkatkeun panghasilan Amazon, Kuring gancang daptar ka geni.us. Khususna, nyarioskeun perkawis harga na aranjeunna nyayogikeun jasa jasa kalayan harga anu murah.

Ngahasilkeun Laporan Untung

Ngobrol salajengna, Kuring ngagunakeun sababaraha strategi anu béda tibatan anu sanés. Sateuacan daptar program amazon kuring ngadamel blog. Kalayan hosting jasa gancang. Kuring nulis ampir ngeunaan 20 + artikel. Dina waktos éta kuring rada konsisten dina nyebarkeun tulisan anyar sacara rutin.

Nalika kuring mimiti meunang 5 ka 10 datang per poé, Kuring langsung ngadaptarkeun program afiliasi Amazon. Suksés diala $20 dina saminggu. Abdi dina tahap awal. Saatos 6 bulan, Kuring ampir ngeunaan 500 dolar per bulan. Éta henteu hartosna yén kuring parantos nutup halaman wéb kuring ayeuna. Éta masih jalan sareng pendapatan naék sapertos tongkat hoki babarengan sareng patalimarga.

Alesan balik meunang jualan nyaéta– Kuring nyerat eusi pacampur. Sababaraha diantarana komérsial, padahal sababaraha tulisan inpormasi sareng anu sanésna ngarengsekeun masalah.

Eusi Nyaéta Raja sareng Anu Paling Penting

Kaseueuran blog abdi ngandung tulisan anu ngarengsekeun masalah sareng langkung seueur pangunjungna tibatan iklan-iklan anu sanés ogé tulisan-tulisan informatif. Alesan kunaon Anjeun terang kunaon? nyaéta yén kuring ngabantosan aranjeunna.

Aranjeunna nyéépkeun langkung seueur waktos dina halaman wéb kuring. Langkung seueur papacangan anu urang tingali. Tulisan blog langkung saé.

Salami éta tulisan bantosan, Kuring nyarankeun produk amazon sareng pangalaman berjuang kuring sorangan. Salaku conto, upami aya anu maca tulisan dina halaman wéb kuring - cara ngabersihan ubin kamar mandi di bumi? Dina tulisan khusus ieu, Kuring nyerat sakabeh pangalaman kuring, sareng salami posting blog kuring nyarankeun salah sahiji atanapi dua barang anu kuring parantos ngagaleuh ti Amazon. Kuring nempatkeun tautan afiliasi didinya sareng unggal pameseran, Abdi nampi komisi.

Kacindekan: Sakabehna, éta leres-leres patut digarap ku Amazon associates sabab ngembangna cakrawala maranéhna pikeun nagara-nagara anyar. Pikeun janten suksés dina perjalanan program afiliasi Amazon anjeun kedah nyerat kontéks ngungkulan masalah sacara konsistén sareng tulisan komérsial ogé inpormasi.

Naon anu dibaca ku batur?

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Make money Blogging, Affiliate marketing. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.