Kumaha Earn $ 1000 / m kalayan pamasaran apiliasi: 6 Léngkah Sederhana

You are currently viewing How to Earn $1000/m with affiliate marketing: 6 Léngkah Sederhana

Pemasaran afiliasi mangrupikeun salah sahiji industri anu paling mekar di dunya internét. Jalma-jalma milarian seueur barang, pitunjuk anu ngabantosan ngalangkungan internét unggal detik sadetik. Milarian ieu sanés rébuan tapi jutaan.

Balikna, aranjeunna didatangan halaman wéb pikeun ngagaduhan solusi pikeun masalah. Dina waktos éta, nalika nyerat pituduh anu ngabantosan dina halaman wéb, panulis nunjukkeun sababaraha solusi anu pangsaéna pikeun masalah ku tautan afiliasi.

Salaku hasilna, upami pangguna ngadamel beuli, panulis nampi komisi. Komisi umumna tiasa waé 1% ka 60% gumantung kana jinis produk anu anjeun promosikeun.

Aya sababaraha situs wéb anu nampi jutaan pengunjung per bulan. Sareng tingkat konvérsi umumna tetep aya 5%. Ayeuna, anjeun tiasa sacara gampil estimasi upami salah sahiji halaman wéb nampi 1 juta pangunjung halaman wéb per bulan, sabaraha pendapatan anu dihasilkeun ku pamasaran apiliasi.

Sababaraha pangunjung ogé maca: Naha Hésé Ngasilkeun Artos Kalayan Marketing Afiliasi?

Pitunjuk Lengkah Lengkah Pikeun Nyiptakeun Halaman Wéb Afiliasi / Blog

Dina pituduh anu ngabantosan ieu, urang bakal ngajarkeun kumaha ngadamel 1000+ dolar dina genep léngkah saderhana pamasaran apiliasi.

  1. Mésér domain sareng hosting: Ngadegkeun blog anjeun
  2. Milarian topik anu paling nguntungkeun: Persentase komisi tinggi
  3. Gabung sareng Program Afiliasi: Amazon, BagikeunAsale, Komisi simpang
  4. Panilitian Kata Kunci: Semrush, KW Panimu
  5. Artikel Blog: Ngadaptarkeun eusi Post
  6. Ngalakukeun SEO: Dina Halaman, Pareum Halaman
  7. Promosi tulisan blog: Instagram, Twitter, Facebook

Mésér domain sareng hosting

Anjeun tiasa ngalakukeun pamasaran apiliasi bahkan ngalangkungan Youtube, sareng dina platform anu béda tapi pikeun kéngingkeun artos anu saé kanggo artos anu tumuh sacara konsistén. Kuring nyarankeun anjeun kedah gaduh blog atanapi halaman wéb anjeun nyalira. Ieu ngajantenkeun ageung anjeun henteu pernah mikiran éta.

Dina mimiti perjalanan anjeun, perlu aya anu mésér nami domain sareng hosting. Sakapeung, kami nyieun salah ogé pameseran anu mahal. Tapi di dieu kuring hoyong nyarankeun ka anjeun sababaraha host wéb anu pangsaéna dina awal perjalanan anjeun. Ayeuna, aranjeunna nawiskeun diskon anu saé anu ngabuktoskeun pikeun anjeun anu hadé. Anjeun tiasa nganggo kode kupon sareng mésér ngalangkungan kami pikeun ngamangpaatkeun harga murah.

Panyadia Hosting Wéb WordPress Pangsaéna

Ngamimitian

BlueHost Pangsaéna Pikeun Starter Wordpress Hosting

Godaddy Hosting

50% pareum cPanel Hosting sareng GoDaddy!

Opsi Terjangkau Hostgator (Gratis .COM Domain & Nepi ka 50% Pareuman Dina Hosting)


(Anggo Code:- SUNSHINE)

Pilihan hosting Dibagi Biaya Hostinger Rendah (Nepi ka 84% RÉSÉS Hosting Premium Dibagi hosting )

(Anggo Code:- PREMIUM8 )

Nami Tawaran Bundle Murah: Ngahémat nepi ka 86% dina Domain & Dibuntel Hosting dibuntel

Ngaran domain tiasa naon waé sareng éta kedah sayogi. Éta kedah unik anu engké tiasa dicandak salaku nami mérek sareng kuring nyarankeun mésér titik (.)com tibatan anu sanés. Éta ngabantosan anjeun pikeun udagan sacara internasional.

Nyetél blog anjeun

Sakali anjeun mésér wéb hosting sareng domain parantos dugi ka nyambungkeun duanana. Upami anjeun mésér éta ti perusahaan hosting sareng domain anu sami maka anjeun tiasa ngalakukeun éta ku sakali klik upami anjeun henteu kedah ngagentos alamat IP server kanggo ngajantenkeun blog anjeun hirup.

Dina tulisan ieu, Ieu mangrupikeun tutorial pikeun nyambungkeun Webhosting sareng domain Godaddy.

Sakali anjeun lebet kana dasbor WordPress anjeun. léngkah munggaran nyaéta nyetél téma halaman wéb anjeun. Kuring sok nyarankeun hal anu panggancangna ringan nyaéta téma Astra.

netepkeun blog pikeun halaman wéb afiliasi

Éta sababaraha fitur gratis bari anu sanésna premium. Pikeun vérsi pamasaran gratis afiliasi tiasa dianggo sampurna anjeun henteu kedah mésér premium.

Lain hal, Kuring nyarankeun anjeun pikeun pamasaran anu saé anu hadé eusi anjeun paling penting tibatan desain halaman wéb anjeun. Leres, éta kedah saderhana, gancang ngamuat cukup tapi teu aya kabutuhan pikeun gaya, pikaresepeun. Alesanna kusabab eusi anjeun rangking dina Google tibatan desain. Mesin pencari sapertos Google sok paduli kana kontén anu paling sering diusahakeun nampilkeun pituduh anu ngabantosan pikeun pangguna.

Setélan permalink sareng nyerat tulisan blog munggaran anjeun

Permalinks mangrupikeun bagian tina SEO janten tibatan milih tanggal kuring nyarankeun setting ieu, anu kuring parantos laksanakeun sareng ditingalikeun dina gambar. Mimiti, pilih kategori saatosna Url.

Setting Of Permalink

Milarian program apiliasi anu paling nguntungkeun

Penting pisan pikeun milarian kasempetan anu gaduh tingkat komisi anu saé sareng jalma-jalma milari produk. Unggal perusahaan ageung ngagaduhan program apiliasi. Aranjeunna ngabagéakeun anu gaduh halaman wéb pikeun ngagabung sareng aranjeunna program sareng ngamajukeun produkna. Panulis halaman wéb nyerat tinjauan produk masihan pendapat jujur ​​aranjeunna anu leres-leres ngayakinkeun pamiarsa halaman wéb.

Halaman wéb anu populér sapertos Amazon, CJ, bagikeun diobral, radius pangaruh mangrupikeun halaman wéb anu populér anu bertindak salaku hiji hateup pikeun sadaya program apiliasi.

Saatos lebet kana halaman wéb na, anjeun bakal mendakan rébuan program apiliasi anu béda pikeun ngiringan sareng tingkat ijin na dina pagelaran sajarahna, cara pikeun ngamajukeun produkna, jsb.

Sareng kuring nyebatkeun anjeun dina tahap mimiti tulisan anu anjeun tiasa kéngingkeun seueur komisi 60% gumantung kana jinis produk anu anjeun promosikeun.

Ngagabungkeun sareng program afiliasi

Sateuacan gabung sareng program naon waé kuring nyarankeun anjeun jaga tingkat komisi anjeun. Salaku conto, produk éléktronik umumna gaduh tingkat komisi paling handap. Dina hal ieu, lamun ngamajukeun produk éléktronik naon waé sapertos TV, asesoris komputer, anjeun bakal kéngingkeun sakedik komisi. Sedengkeun, produk bumi sareng dapur gaduh komisi maksimal. Anggap kuring ngamajukeun oven microwave anu hargana langkung mahal tibatan $100. Upami komisi amazon na ayeuna mah 7% maka anjeun tiasa sacara gampang ngabayangkeun sabaraha anjeun tiasa kéngingkeun saatos dijual.

Anjeun tiasa maca ulasan kami ngeunaan Marketing Affiliate Amazon

Salian ti ieu, anjeun kedah jaga naon cara promosi -nawaran kupon ka anjeun, spanduk ukuranana béda, nawaran diskon, jsb.

Panilitian Kata Kunci

Pikeun pamasaran apiliasi, anjeun kedah nyerat jinis eusi anu dipénta ku pangguna.

Anjeun parantos nyerat artikel éta anu parantos ditulis ku ratusan halaman wéb. Mimiti anyar ieu henteu aya gunana pikeun anjeun bahkan anjeun ngagaduhan hak pikeun eusi anu hadé. Anjeun moal pangkat dina posisi munggaran.

Kanggo ieu, anjeun kedah milarian panilitian kata kunci anu pas. Jenis panilitian sareng tulisan anu ngabantuan tulisan anu teu aya anu kantos nyerat sateuacanna. Kuring dasarna nganggo alat pikeun ngalakukeun pamasaran apiliasi. Alat kata kunci karesep kuring nyaéta Semrush. Éta ngamungkinkeun kuring pikeun milari kecap konci persaingan anu paling nguntungkeun. Kata kunci persaingan rendah daptar yén teu aya anu ngan ukur sababaraha situs wéb anu nyerat tulisan ngeunaan éta.

Émut, ieu mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling penting. Entong sono kana léngkah ieu sanés sadayana kerja keras anjeun henteu kapaké. Jujur, Abdi malah nyéépkeun 2 ka 3 minggu nyieun daptar lengkep 20 + kompetisi low-buntut konci.

Nulis tulisan Blog anu ngabantuan

Anjeun dasarna tiasa nyerat tilu jinis inpormasi eusi, komérsial, sareng navigasi.

Kaluar tina sadaya tilu jinis eusi ieu, anjeun bakal mendakan anu paling saing dina eusi jinis komérsial padahal anu panghandapna dina inpormasi.

Kuring nyarankeun anjeun nyerat eusi inpormasi tibatan pokus kana alesan komérsial sabab anjeun nuju ngamimitian dinten. Hésé pangkat ku langsung luncat kana pasanggiri.

Ngajantenkeun langkung jelas, upami aya anu hoyong maca tulisan- “kumaha cara ngabersihkeun oven microwave di bumi”. Tulisan jenis ieu mangrupikeun tulisan inpormasi. Salami pituduh anu lengkep, anjeun tiasa nyarankeun hiji atanapi dua produk anu anjeun anggo pikeun anjeun nyalira sareng nyarankeun aranjeunna pikeun mésér. Balikna, anjeun bakal nampi komisi.

Anjeun kedah ngagaduhan tag judul anu pantes,  pituduh step by step sareng gambar. Langkung seueur pangguna nyéépkeun waktos dina halaman wéb anjeun sinyal anu langkung positip pikeun ngahontal peringkat anu langkung luhur.

SEO

SEO dasarna nyerat eusi anu ngabantosan anu tiasa dipikaharti ku Google sareng mesin pencari anu sanés. Anjeun tiasa nyandak bantosan Yoast, Plugin RankMath WordPress ngaoptimalkeun tulisan anjeun anu ngabantosan anjeun pikeun pangkat langkung gancang.

Salian ti ieu, kaluar-halaman SEO ogé maénkeun peranna. Backlink ogé mangrupikeun bagian tina éta. Tapi jaman ayeuna, anjeun tiasa pangkat halaman wéb anjeun dumasar kana hiji-hijina kontén tibatan fokus kana SEO luar halaman.

Promosi Tulisan

Kumaha anjeun tiasa hilap média sosial. Aranjeunna nampi jutaan pengunjung unggal dintenna. Anjeun tiasa ngagunakeun Facebook, Instagram, youtube Twitter pikeun ngabagi pos anjeun.

baheula, meureun hésé pikeun nampi klik awal tapi upami anjeun tetep konsisten dina ngeposkeun tulisan anjeun dina halaman wéb anjeun sareng dina sosial bakal diénggalan. Moal aya deui waktos kanggo nampi pengunjung halaman wéb sareng anjeun ngamimitian ngasilkeun pamasaran pamasaran.

Kacindekan

Kalayan ieu 7 léngkah saderhana pikeun ngamimitian perjalanan anjeun. anjeun tiasa pangkat kalayan gampang di luhur upami anjeun damel leres sareng gaduh kasabaran sareng eusi anu maksimal pikeun pangguna anu balik deui kana halaman wéb anjeun.

Hiji-hijina hal anu anjeun tinggalkeun nyaéta –anjeun ngantosan ngamimitian. Mangrupikeun jenis panghasilan pasip anu tumuh sareng waktos henteu kantos ngirangan. Anjeun teu tiasa nganggap enteng ngasilkeun pamasaran afiliasi sareng sumber sanésna nyaéta ngasilkeun artos lokal atanapi ngalangkungan internét.

Aya sababaraha carita suksés internét online. Anjeun tiasa milarian dina Google. baheula, aranjeunna jalma biasa tapi aranjeunna ayeuna pangusaha ukur ngalangkungan pamasaran apiliasi.

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Make money Blogging, Affiliate marketing. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.