Naha Hésé Ngasilkeun Artos Kalayan Marketing Afiliasi?

You are currently viewing Is It Hard to Make Money With Affiliate Marketing?

Pemasaran afiliasi sadayana ngeunaan pamasaran produk. Anjeun nyandak produk sateuacan pemirsa, ngajelaskeun fitur- kumaha nguntungkeun produk éta pikeun aranjeunna? upami aranjeunna resep, aranjeunna ngadamel beuli sareng kanggo penjualan, anjeun meunang komisi. Ieu mangrupikeun konsép saderhana pamasaran apiliasi.

Éta henteu sesah tapi prosés anu paling gampang pikeun ngahasilkeun artos ku pamasaran apiliasi ngabandingkeun cara sanésna ngahasilkeun pendapatan. Anjeun tiasa kéngingkeun ageung ku sakedik usaha. Kanyataanna, anjeun kedah sasaran pemirsa anu leres, jalma anu khusus milari produk kedahna peryogi.

Hadirin anu leres paling penting. Sababaraha urang bahkan nyaring pemirsa sareng nargétkeun aranjeunna engké pikeun ngamaksimalkeun tingkat konvérsi. Nyaring jalma mangrupikeun konsép anu dikembangkeun dingaranan corong.

Hal-hal anu tangtu, anjeun kedah paduli pikeun gampang tina hésé ngasilkeun artos. hayu urang bahas aranjeunna.

Komisi nawiskeun perusahaan afiliasi

Bareng sareng pemirsa anu leres, anjeun moal tiasa nolak pentingna persentase komisi. Henteu asa-asa, Kuring parantos ningali sababaraha ratus jalma conto anu ngahasilkeun langkung ti $2000 per bulan gampang sareng afiliasi Amazon.

Nanging, komisi anu maturan perusahaan anu sanés ngalangkungan Amazon associates. Amazon nawiskeun hungkul 8 ka 10% komisi maksimum padahal, perusahaan sapertos Clickbank siap mayar 60% tina komisi produk. Janten, Anjeun kedah janten bijaksana nalika nyandak produk anu leres sareng tingkat komisi.

Sasaran Pembeli anu aya hubunganana

Naon anu mimiti dilakukeun ku pemula- ngan ukur ngadamel halaman wéb afiliasi ngahasilkeun kontén anu henteu ngayakinkeun, dina halaman wébna sareng nembé ngamajukeun. Aranjeunna henteu ngartos pentingna anu mésér leres. Ieu leres-leres ngajadikeun aranjeunna sesah pikeun ngahasilkeun artos online.

Targeting leres mangrupikeun aspek anu paling penting dina kasuksésan pamasaran apiliasi. Kuring parantos ningali sababaraha kasus nalika jalma nampilkeun produkna ka jalma-jalma anu henteu resep.

Misalna-Nalika aya anu milari korsi sareng anjeun ngamajukeun fitur telepon sélulérna, ieu leres-leres nyéépkeun waktos, tanaga, kerja keras sareng pasti nguciwakeun anjeun sareng damel hésé ngasilkeun artos tina pamasaran apiliasi.

Ngahasilkeun Artos tina Pemasaran Afiliasi Gampang sareng Suksés

Abdi émut, nalika kuring ngamimitian pamasaran apiliasi kuring ngadamel blog anu saé pisan. Kami babarengan ngerjakeun nyiptakeun kontén anu berkualitas sareng ngayakinkeun. Kami milarian milarian detil kecap konci persaingan rendah ti Semrush, sareng tina Google sacara otomatis. Urang ampir 40 + tulisan pikeun kontinyu 2 bulan.

Kami leres-leres fokus kana target organik. Éta hartosna nalika aya jalma ngetik “laptop pangalusna handapeun 1000 dolar”. Aranjeunna kedah didatangan tulisan blog kami anu dingaranan “laptop pangalusna handapeun 1000 dolar”.

Anu sabenerna urang lakukeun nyaéta- kami nargétkeun pemirsa anu leres. Éta hartosna aya anu milari a “laptop alus handapeun 1000 dolar”, sareng kami ngalayanan aranjeunna sami. Ieuh, dina hal ieu, tingkat konvérsi masih luhur dinten ieu.

upami aya anu nyuhungkeun inpormasi laptop. Kami henteu ngical atanapi ningalikeun anu sanés.

Naha janten sesah?

Jalma-jalma nyandak bantuan Facebook, Twitter, jsb. pikeun nyetir patalimarga ka halaman wéb na tina sababaraha sumber sareng tungtungna teu aya jual. Alesanna nyaéta- Lalu lintas anu anjeun kéngingkeun tina média sosial, palih ditu, saha anu terang saha anu milari laptop khusus tina jutaan jalma.

Tapi upami urang nyarioskeun milarian ngalangkungan Google, batur khusus ngetik kecap konci sareng kéngingkeun hasil kalayan paling aya hubunganana. Janten naha tingkat konvérsi tetep langkung luhur nalika nargétkeun ngalangkungan mesin pencari tibatan média sosial.

Nanging, anjeun moal tiasa nolak dua kamungkinan. Salah sahijina nyaéta sasaran pemirsa anu akurat dina grup média sosial. Anjeun gaduh pilihan pikeun ngiluan grup anu aya hubungan sareng ngabagi tulisan anjeun anu paling aya hubunganana.

Pilihan anu kadua nyaéta pikeun muka iklan anu mayar. Facebook ngamungkinkeun anjeun nargétkeun kelompok umur khusus ogé pemirsa dumasar minat. Éta bakal nunjukkeun iklan blog post anjeun ngan ukur pikeun pangguna anu resep kana laptop (sakumaha conto). Tapi ieu mangrupikeun hiji watesan deui, urang henteu terang waktos ngagaleuh aranjeunna. Naha aranjeunna parantos ngagaleuh atanapi hoyong mésér atanapi ngan ukur resep kéngingkeun élmu ngeunaan téknologi ngajalankeun ayeuna.

Nyiptakeun corong

Cara séjén pikeun ngahasilkeun artos anu gampang ngalangkungan pamasaran apiliasi ku nyiptakeun corong klik. Klik corong dasarna nyaring jalma-jalma anu milari produkna.

Naon anu aranjeunna lakukeun nyaéta aranjeunna buka iklan mayar atanapi patalimarga organik. Nalika batur kadatangan website maranéhanana, aranjeunna nunjukkeun sadaya fitur produk promosi khususna sareng naroskeun detil dasar sateuacan neraskeun. Salila prosés, aranjeunna néwak email anjeun, teras ngalih kana léngkah kadua teras katilu. Saatos réngsé léngkah kadua, aranjeunna ngalih kana halaman pamayaran akhir.

Ngahasilkeun Artos tina Pemasaran Afiliasi Gampang sareng Suksés

Naon kanyataan anu kajantenan di dieu nyaéta, aranjeunna milah jalma anu dipikaresep. Ngajantenkeun langkung jelas, upami 100 jalma didatangan halaman wéb ngan pikeun maca fitur produk, kaluar tina saratus, 30 jalma bakal ngeusian detil dasar, lebetkeun emailna.

Kaluar tina 30, hungkul 5 jalma bakal ngalih ka halaman pamayaran. Éta tiasa atanapi henteu janten pameseran langsung. Tapi aranjeunna parantos nunjukkeun minat ka anu gaduh halaman wéb. Aranjeunna resep kana produk éta tapi henteu siap mayar dina waktos éta.

Ayeuna waktos salajengna, nyésakeun saratus jalma, audién anu leres anjeun ngan ukur lima urang. Upami anjeun kéngingkeun komisi anu pantes tina produk khusus. Anjeun tiasa ngalikeun komisi éta ku 5. Upami komisi anjeun langkung ti $100 pikeun uyah, maka anjeun tiasa sacara gampang ngabayangkeun kumaha gampang pikeun ngahasilkeun artos tina pamasaran apiliasi.

Rujukan

Naon Anu Dibaca Anu Batur?

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Make money Blogging, Affiliate marketing. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.