Nalika anjeun Mésér Domain ti GoDaddy? Naha Anjeun Kagungan

You are currently viewing When you Buy a Domain from GoDaddy? Naha Anjeun Kagungan
  • Post category:Domain
  • Reading time:3 mins read

Henteu janten masalah naha anjeun mésér nami domain ti GoDaddy atanapi ti panyadia jasa sanés, anjeun moal tiasa gaduh deui salamina. Téknis teu aya anu tiasa layak pikeun éta. Anjeun kedah gaduh gaji pikeun ngajaga domain anjeun saatos jabatan khusus.

Anjeun tiasa nyimpen nami domain maksimal 10 taun, teras anjeun kedah ngomean deui. Ngajantenkeun langkung jelas, mésér domain anu sami sareng nyandak sareng mayar séwa gedong. Anjeun moal tiasa gaduh gedong tapi anjeun kedah mayar biaya bulanan pikeun ngagunakeunana.

Hal anu sanésna seuseueurna pangguna mésér nami domain minimum 2 taun ka maksimum 5 taun. Saatos éta, aranjeunna buka pembaharuan anu sanés. Kuring salawasna ngabaru saatos 2 taun. Upami anjeun langkung rentan kaleungitan domain, anjeun ngaktipkeun tagihan otomatis dina Setélan GoDaddy, ieu sacara otomatis bakal ngeusi batre anjeun nalika domain badé kadaluarsa.

Otomatis tagihan Domain tina Setélan GoDaddy

Mésér Domain Ku Paket

Upami anjeun pangguna énggal mésér nami domain, Kuring nyarankeun yén anjeun kedah nimbangkeun mésér nami domain gratis anu kalebet kana paket hosting. Ieu ngajagaan anjeun tina mayar tambahan. Henteu asa-asa, nalika anjeun badé mésér anu munggaran pisan, anjeun panginten ngaraos mayar mahal teuing. Tah éta sababna? Kuring babagi pangalaman kuring sorangan sareng nyarankeun janten ati-ati ngeunaan pilihan.

Domain Gratis sareng Wéb Hosting

Salaku conto–nalika anjeun milarian mésér sareng Bluehost parusahaan anu ngagaduhan reputasi anu sami sareng GoDaddy. Aranjeunna henteu ngan ukur bakal nyayogikeun anjeun nami domain gratis tapi ogé sertipikat SSL kalayan langkung seueur fitur dina harga anu sami anu anjeun kéngingkeun ti GoDaddy. Sakumaha anjeun terang, Salah sahiji fitur na– Sértipikat SSL ayeuna parantos penting. Éta dianggap faktor peringkat. Tingali dina gambar layar di handap ieu.

SSL-sertipikat-ti-host-service-atanapi-domain-registrar

Salian ti ieu, Anjeun kedah pastikeun nami domain kedah com pikeun target internasional sareng tiasa janten domain khusus nagara sapertos upami anjeun nargétkeun India maka anjeun kedah nyandak .dina, pikeun Australia anjeun kedah mésér .com.au, kitu ogé pikeun Inggris éta saé mésér .co.uk pikeun peringkat mimiti.

Ieu anu langkung saé pikeun anjeun, upami anjeun caket dinten perayaan sapertos Natal, hideung Jumaah. Ieu ngabantosan anjeun langkung seueur. Harga domain béda dina waktos anu béda dina sataun. Salaku conto– dina poé Jumaah Hideung, anjeun tiasa sacara gampil nguntungkeun dugi ka 70% pareum. Padahal dinten biasa, aranjeunna ngeusi batre anjeun ku harga harga anu variabel.

Kacuali ieu, seueur pangguna atanapi énggal mendakan harga harga GoDaddy sacara luhur saimbang. Padahal perusahaan hosting sanés anu nawiskeun sababaraha fitur dina harga anu sami. Anu sanés resep mésér domain ti GoDaddy sareng jasa hosting ti anu sanés.

Kacindekan Mésér Domain ti GoDaddy sareng Milikna: Henteu ngan ukur domain ti Godaddy tapi ogé panyadia jasa anu sanés sapertos anjeun nyayogikeun kapamilikan permanén ka domain khusus. Tapi anjeun tiasa ngadaptar salami maksimal 10 taun. Saatos éta, anjeun kedah ngomean deui. Blogger atanapi pamilik halaman wéb condong nyegah tina ngadaptar domain salami lami. Ieu saleresna biayana pisan. Salami hiji waktos, aranjeunna ngomean maksimal 5 taun.

Naon Anu Dibaca Anu Batur?

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Make money Blogging, Affiliate marketing. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.