Kumaha Cara Nyiptakeun Halaman Wéb Blog Anjeun

You are currently viewing How to Create Your Blog Website
  • Post category:Blog / Website
  • Reading time:8 mins read

Nyiptakeun halaman wéb blog rada gampang. Blogging mangrupikeun salah sahiji jenis halaman wéb anu khususna museurkeun kana panulisan eusi. Inpormasi anu langkung berharga anu anjeun pasihkeun ka pangguna aranjeunna balik deui kana halaman wéb anjeun pikeun maca tulisan.

Dina basa anu langkung umum, kami parantos ningali tulisan berita, inpormasi ngeunaan selebriti sareng pembaruan rutin na, jsb sadayana mangrupikeun bagian tina blogging.

Blogger dina dasarna nyerat inpormasi asli sareng sudut pandang sorangan ngeunaan naon anu salah sareng leres ngeunaan hiji hal. Contona, telepon apel anu nembé diluncurkeun gaduh pasang aksi sareng kakurangan.

Tulisan Blog urang tiasa nyerat ngeunaan kinerja telepon, Fitur, sareng evaluasi sareng diskusikeun dina tulisan blog. Ieu dasarna ngabantosan pangguna pikeun percanten ka aranjeunna sareng di balikkeun, pamiarsa nyerat pandanganana dina bagian koméntar anu gampang ngajantenkeun hubungan antara duanana panulis ogé pamiarsa.

Ieu mangrupikeun paguneman sareng interaksi, ngabagi ideu anu salajengna janten jalan pikeun kéngingkeun seueur artos upami pamiarsa nunjukkeun minat sareng kasatiaan inpormasi satia kalayan bimbingan anu pantes.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, Tulisan anu anjeun baca mangrupikeun tulisan blog dina halaman wéb ieu. Sadaya tulisan dina halaman wéb kami dina nyayogikeun inpormasi anu berharga pikeun pamiarsa blog urang. Kami ngabantosan masarakat ku ngabagi cara asli pikeun kéngingkeun artos online. Ieu ngajagaan aranjeunna tina sagala jinis kuciwa.

Abdi henteu ngaraos isin nyarios, nalika mimiti perjalanan blogging kuring, Kuring ngalakukeun ton kasalahan. Dina waktos éta, Kuring anyar pisan. Kuring henteu kaleungitan diri, kalayan langkung ti tujuh taun pangalaman dina perjalanan blogging, Kuring gaduh manpaat pikeun ngabimbing anjeun leres-leres henteu ngulang kasalahan. Hiji-hijina hal anu anjeun kedah baca tulisan ieu leres.

Dina pituduh ieu, anjeun bakal mungkas prosedur anu pas pikeun ngamimitian blog gancang sareng gampang.

6 Léngkah Gampang Nyiptakeun Halaman Wéb Blog Anjeun

Aya luhurna 6 léngkah anjeun kedah nuturkeun sateuacan ngamimitian blog anjeun.

  • Nyokot Ngaran Blog: Anu mimiti, anjeun kedah milih nami blog.
  • Mésér Domain sareng Hosting: Jantenkeun blog anjeun sayogi online.
  • Nyiapkeun blog anjeun: Ngepaskeun Blog.
  • Nulis Tulisan Blog Anjeun: Pikaresepeun pisan pikeun nyerat pangalaman
  • Promosi Blog: Babagi dina Facebook, Twitter jsb.
  • Kéngingkeun Artos Ngalangkungan Blogging: Affiliate, Iklan.

Hayu urang ngamimitian blog anjeun

Lengkah 1: milih nami blog anjeun

Ieu nami anu sami sareng alamat bumi anjeun. Upami anu maca ngetik nami dina web browser, ieu bakal muka halaman wéb blog. Kuring pribadi nyarankeun anjeun gaduh nami blog anu ngagaduhan topik anu paduli.

Sakumaha anu kuring carioskeun ka anjeun tiheula, éta sami sareng nami toko anjeun. Aya kriteria anu tangtu pikeun milih nami blog anjeun. Ieu hiji saran anjeun kedah teras-terasan nganggo .com. Alesan naha .com umumna dipercaya di saluruh dunya. Dasarna digunakeun pikeun tujuan komérsial.

Salian ti ieu, anjeun kedah nyerat blog anu anjeun gaduh pangalaman praktis dina kahirupan. Kuring pribadi ngarasa anjeun kedah gaduh seueur kontén.

Anjeun tiasa nyerat anjeun 100 ka 200 posting blog gampang pisan. Sedengkeun, upami anjeun nyerat topik anu anjeun henteu sadar ieu pasti bakal tungtungna saatos nyerat 50 ka 60 artikel.

Salaku conto, Abdi nembé ngabantosan réréncangan guru anu ngagaduhan ilmu fisika anu saé. Anjeunna hoyong ngaluncurkeun blog aranjeunna sabulan deui sareng resep nyerat gadget éléktronik. Kuring masihan anjeunna rekomendasi kanggo nyerat ngeunaan fisika sabab anjeun ngagaduhan élmu anu jero.

Cara anu saé pikeun ngabantosan jalma anu ngagaduhan kaayaan anu sami anu disanghareupan ku murid anu anjeun tingali nalika ngajar murid-murid anjeun.

Kami gaduh diskusi anu saé, Nya kitu ogé, anjeun ogé kedah nyerat blog ngeunaan pangalaman hirup anjeun éta salawasna saé pikeun dijalankeun sareng hobi, markisa atanapi profési.

Lengkah 2: Jantenkeun Blog Sadieun Online

Léngkah kadua nyaéta ngajantenkeun blog anjeun sayogi online. Ieu tiasa dilakukeun upami anjeun ngadaptarkeun éta leres sareng paket hosting.

Léngkah sanésna nyaéta nyayogikeun blog anjeun online. Éta hartosna upami aya anu milari kontén blog anjeun ku ngetikkeun nami blog anjeun dina panyungsi. Blog anjeun kedah némbongan. Pikeun ngalakukeun éta anjeun kedah mésér hosting. Poe ieu sababaraha tawaran saé anu lumangsung anu bakal ngirangan biaya hosting anjeun sacara drastis.

Kuring pribadi nyarankeun anjeun henteu mayar biaya nami domain ogé biaya hosting nyalira. Ieu bakal ningkatkeun biaya halaman wéb blog sadayana.

Daripada ieu, sababaraha perusahaan hosting sapertos Bluehost ngabantosan anjeun pikeun nyayogikeun jasa hosting nganggo nami domain dot.com gratis. Jasa halaman wéb sanés ngamungkinkeun anjeun ngawangun blog anjeun dina biaya turun. kami parantos nyebatkeun aranjeunna di handap dina tabel.

Panyadia Hosting Wéb WordPress Pangsaéna

Ngamimitian

BlueHost Pangsaéna Pikeun Starter Wordpress Hosting

Godaddy Hosting

50% pareum cPanel Hosting sareng GoDaddy!

Opsi Terjangkau Hostgator (Gratis .COM Domain & Nepi ka 50% Pareuman Dina Hosting)


(Anggo Code:- SUNSHINE)

Pilihan hosting Dibagi Biaya Hostinger Rendah (Nepi ka 84% RÉSÉS Hosting Premium Dibagi hosting )

(Anggo Code:- PREMIUM8 )

Nami Tawaran Bundle Murah: Ngahémat nepi ka 86% dina Domain & Dibuntel Hosting dibuntel

Lengkah 3: Ngepaskeun Blog: Setélan

Léngkah katilu, anjeun pikeun ngaropea halaman wéb anjeun. Kustomisasi ngalibatkeun netepkeun téma ngamuat gancang, perenah website, ukuran font, jsb fitur dasar.

Ieu dasarna kalebet mutuskeun témplat anu saé. Sadayana ngeunaan presentasi kontén wéb anjeun anu kalibet, leres katingalina, nyaéta rapih, hade, sareng pikaresepeun.

Lengkah: 4 Nulis Tulisan Blog Mimiti

Saatos nyetél halaman wéb dasar anjeun, waktuna kanggo nyerat sababaraha tulisan blog anu saé.

Nulis tulisan blog munggaran anjeun. Jigana éta cara anu saé pikeun ngabagi pikiran anjeun nyalira sareng dunya. Kuring seuseueurna resep kana bagian ieu nalika anjeun ngabagi pangalaman nyalira tina naon anu anjeun parantos ngahontal dina kahirupan anjeun.

Pos blog anu ngabantuan yén jalma-jalma milarian masalahna sareng anjeun gaduh seueur élmu ngeunaan éta. Kanggo ieu, Kuring umumna nyandak bantosan Google pikeun autocomplete ogé sababaraha alat SEO. Nalika kami ngagabungkeun sareng ngaevaluasi duanana istilah pamilarian kalayan jumlah perkiraan jalma anu milari. Dasarna ieu ngamotivasi kuring langkung nyerat tulisan kalayan asumsi jalma anu bakal maca tulisan khusus ieu

Di dieu kuring hoyong masihan tip pro ka anjeun. Anjeun kedah nyerat tulisan anjeun sareng téhnik SEO dina kaca anu saé. Alesanna nyaéta– éta ngabantosan Google ngartos anjeun kontén langkung caket sareng leres. Teu diragukeun yén Google parantos ningkatkeun nyalira pisan. Kalayan téhnik inovasi anyar, aranjeunna sanggup ngartos eusi anu anjeun nyerat.

Lengkah 5: Promosi tulisan blog

Léngkah salajengna nyaéta promosi tulisan blog. Platform anu paling terkenal nyaéta Facebook, Twitter, Instagram sadayana platform ieu gaduh jutaan patalimarga.

Ieu dasarna mangrupikeun bagian tina pamasaran anu pastina anjeun peryogikeun. Dina peluncuran mimiti tulisan blog anjeun, dibutuhkeun seueur waktos kanggo ngantep jalma terang saha anjeun sareng naon blog anjeun. Dina hal ieu, anjeun tiasa mésér nyalira nyarios ka pamiarsa naon blog anjeun? Naon jinis eusi anu anjeun nyerat? Facebook, Twitter, Instagram dinten ieu mangrupikeun cara populér pikeun ngalakukeun pamasaran anu saé

Salila ngamimitian perjalanan blog kuring anu munggaran, nalika kuring nyerat tulisan dina waktos éta, Kuring ngabagi tulisan blog kuring sareng grup Facebook anu aya hubunganana. Ieu ngabantosan kuring pikeun ngajalankeun pangunjung ka halaman wéb kuring.

Salian ti ieu, dina Twitter, anjeun tiasa nyandak kauntungan tina hashtags. Dina Instagram, anjeun tiasa ngamajukeun diri nganggo nami mérek blog halaman wéb. Ngadamel pidéo pondok pikeun postingan Instagram anu maksa aranjeunna sareng nyerat hal entice anu ngadorong jalma pikeun ngetik nami blog anjeun dina Google pikeun milari dimana anjeun ayana sareng nunjukkeun kahoyong maca kontén anjeun sakumaha aranjeunna tiasa.

Lengkah 6 : Monetisasi Blog: Kéngingkeun Artos

Nalika eusi blogging anjeun janten populer di kalangan pemirsa. Anjeun gaduh sababaraha cara pikeun monetisasi éta. Gumantung kana topikna, anjeun nyerat anjeun kedah milih cara anu pangsaéna pikeun monetisasi sareng kéngingkeun artos ngalangkungan pamiarsa anjeun.

Ayeuna, nalika ngeunaan monetisasi halaman wéb anjeun. Jujur, monetisasi gumantung kana jinis halaman wéb anu anjeun nyetir. Salaku conto, upami kuring nyerat ngeunaan krim kageulisan. Dina tulisan blog kuring, dina hal ieu, Kuring boga kasempetan pikeun nyarankeun sababaraha produk amazon pikeun pemirsa internasional.

Nalika kuring teras-terasan nyerat tulisan, Kuring bakal ngabagi pangalaman kuring sorangan sababaraha nasihat anu saé sareng produk anu kuring anggo.

Nalika produk anu parantos anjeun sebutkeun mésér ku Tautan afiliasi Amazon, ieu bakalan masihan anjeun komisi anu saé.

Di sisi anu sanésna, palaksanaan apiliasi henteu penting dilaksanakeun dina unggal topik. Kiwari, anjeun moal tiasa ngawatesan diri kana AdSense hungkul. aya sababaraha platform iklan média populér sapertos mediavine, Ezoic anu pastina ngabantosan anjeun pikeun kéngingkeun 1000 + dolar hungkul nganggo iklanna.

Kuring kantos sateuacana tulisan ieu ngabahas réréncangan kuring anu ngajalankeun halaman wéb pendidikan anu sacara monetisasi kalayan iklan sareng anjeunna ngahasilkeun sababaraha pendapatan anu hadé tina karepna.

Anjeun tiasa ogé Maca:

Kacindekan

Sakabehna, ngamimitian blog ayeuna-ayeuna berharga pisan. anjeun tiasa nyerat naon waé anu dipikaresep ku anjeun. anjeun teu kedah ngawatesan diri ka daérah tinangtu. hal éta anjeun bagikeun pangalaman sareng pemirsa sareng balesna, anjeun kéngingkeun artos tina éta.

Naon anu dibaca ku batur?

Rujukan: https://www.thebalancesmb.com/blogging-what-is-it-1794405

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Make money Blogging, Affiliate marketing. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.