Sa para mund të bëni nga një Blog WordPress?

You are currently viewing How much money can you make from a WordPress Blog?

Ju mund të bëni kudo nga $100 në disa mijëra dollarë lehtësisht me një blog WordPress. Ju nuk mund të nënvlerësoni krijimin e të ardhurave përmes saj, në fakt, duhet të keni strategjinë e duhur, teknikat për implementim.

Pa dyshim që ka disa mënyra për të fituar para nga interneti. Ju e dini që ka shumë përdorues që po krijojnë të ardhura nga YouTube, punë e pavarur, etj. Por duke ndarë përvojën time, asnjë prej tyre nuk mund të konkurrojë duke fituar para përmes blogut WordPress.

Zakonisht mund të gjeni 1000-të e blogerëve në internet, Më herët, ata ishin krejt të porsaardhur, por në ditët e sotme, ata janë duke fituar rreth $25,000+ në muaj shumë lehtë. Isshtë ekuivalente me fitimin e parave gjatë gjumit.

4 hapat që ju bëjnë Sigurisht të suksesshëm në fitimin e parave nga një blog WordPress?

Atje jane 4 gjërat për të cilat duhet të kujdeseni gjithmonë. Pa u kujdesur për këto gjëra, ju nuk mund të fitoni suksesin e hershëm për të fituar para përmes një blog WordPress.

SEO e artikujve në blogun WordPress

SEO është në thelb Optimizimi i Motorëve të Kërkimit. Kjo do të thotë që ju duhet të shkruani artikujt tuaj që janë vërtet të përshtatshëm dhe të kuptueshëm për motorët e kërkimit si Google Bing etj. Bëhet fjalë për shpërndarjen e së njëjtës përmbajtje si në bazë të asaj që është kërkuar. Së pari duhet të mësoni, pastaj të zbatoni praktikisht. Edhe unë bëra të njëjtën gjë.

Reallyshtë me të vërtetë e rëndësishme mënyra për të bërë SEO në faqe dhe SEO jashtë faqes. Për SEO në faqe, Në ditët e sotme ka shumë shtojca falas WordPress për të optimizuar përmbajtjen tuaj për tu renditur në google si motorët e kërkimit si p.sh. Yoast, matematikë e gradave këta të dy po udhëheqin në ditët e sotme.

Për të shtuar në, SEO jashtë faqes me të vërtetë ka shumë rëndësi është përcaktuar si fitimi i autoritetit të faqes në internet përmes lidhjes përsëri në faqen tuaj të internetit nga disa faqe në internet me autoritet. Por ne po jetojmë në 21 shekulli Google ka përparuar mjaftueshëm me teknologjinë e vet, dhe e di se çfarë është relevante ose e parëndësishme. Të kesh një faqe të re në internet dhe të ndërtosh vlerën e saj përmes backlinks në të njëjtën kohë është shumë e vështirë. Shumë mund të pretendojnë se është e mundur në të vërtetë jo. Ata përdorin teknikat e blackhat për të krijuar reputacionin menjëherë. Përditësimet e motorëve të kërkimit janë shumë të shpeshta këto ditë ,këto teknika të gabuara nuk do t'ju ndihmojnë.

Edhe unë kam filluar një faqe të re në internet 3 muaj mbrapa. Unë nuk kam bërë një backlink të vetëm. une kam shkruar 25 artikuj secili prej tyre 2500 fjalët. Jashtë 25 artikuj, 5 artikujt renditen në pozitën e parë. Kjo është me të vërtetë e mrekullueshme në fazën fillestare.

Pse nuk jam i varur nga backlinks?

Kjo është për shkak se Google ka 200 plus sinjalet e renditjes. Nëse jeni duke ofruar informacione përkatëse me SEO të duhur në faqe, dhe sigurisht fjalë kyçe të konkurrencës së ulët, ky pozicion sigurisht që je për të mirë. Do të jesh i njëjtë me mua. Renditja juaj në blog WordPress dhe lehtë mund të filloni të fitoni brenda 3 te 4 muaj.

Temën e Ndryshuesit të Lojërave që po shkruani

Niche në thelb një temë për të cilën do të shkruani. Mund të jetë çdo gjë edukimi, teknologji dhe vegla, hacks jetën e modës, dekor shtëpie etj. Nëse bëheni ekspertizë në SEO, pas kësaj ju duhet të shikoni në temën fitimprurëse që mund të fitojë të ardhura të mira për ju.

Ju kurrë nuk mund ta anashkaloni këtë aspekt. Unë kam parë shumë episode të suksesshme dhe të dështuara për shkak të ngrohtë. Kjo është po aq e rëndësishme sa bëni SEO për të shkruar një artikull. Unë personalisht ju rekomandoj që të shikoni disa kritere për të gjetur vendndodhjen.

Së pari, tema juaj duhet të ketë një vëllim të mirë kërkimi, përdoruesit kërkojnë për shumëllojshmëri të fjalëve kyçe. Së dyti, duhet të keni mjaft njohuri në lidhje me të. së fundi, shikoni vlerën e asaj fjalen.

Për shembull -Në fazën e parë, Udhëtimin tim në blogje e fillova me poezi në gjuhën lokale. Unë gjithashtu kisha një informacion të madh në lidhje me të. Njerëzit po kërkonin gjithashtu lloje të ndryshme poezish. Por çfarë lidhje me vlerën e saj. Nuk ka perspektiva të mira për gjenerimin e të ardhurave. Mbaj mend që kam shkruar 50 më shumë artikuj, më vonë fitoni shumë pak dollarë. Në mesin e 50 artikuj, 25 + artikuj renditja botërore në krye 5 pozicionet. Uebfaqja kishte një SEO të mirë, por pa përdorim. Nëse nuk po gjeneron të ardhura për mua. Më vonë e lëshova. Në atë kohë praktikisht, E kuptoj që Niche ka shumë rëndësi.

Unë personalisht ju rekomandoj që të shkoni për teknologjinë e ngrohtë. Keto dite, kjo do të kthehet për ju janë të mëdha. Një gjë që duhet të keni parasysh është kostoja për klik, dua të them CPC e asaj fjale kyçe. Duhet të jetë rreth e rrotull 5 te $10 dollarë. Më vonë, ju mund të bëni marketing të bashkuar dhe ta vazhdoni atë për të rritur të ardhurat.

Fjalë kyçe me konkurrencë të ulët

Kur bëhet fjalë për fjalë kyçe të konkurrencës së ulët, gjeni një minimum prej 25 te 30 fjalët para se të filloni të shkruani një blog. Fjalë kyçe që askush nuk ka shkruar artikuj në lidhje me të. Pse po them se askush nuk ka shkruar për të. Arsyeja sepse jeni në fazën fillestare, ndërsa rrit faqen tuaj të internetit, atëherë filloni të synoni fjalët kyçe të konkurrentëve tuaj. Ky është kriteri i tretë që është po aq i rëndësishëm sa zgjedhja e ngrohtë, si dhe bërja e SEO të kërkuar.

Reklama vs marketing affiliate

Kur dikush fillon të marrë trafik në faqen e internetit. Dikush bëhet kurioz të fitojë monetar në një faqe në internet përmes reklamave ose marketingut bashkëpunues. Këto janë dy mënyrat më të njohura përmes të cilave njerëzit gjenerojnë të ardhura. Nëse jeni më shumë të përqendruar në reklama. Unë personalisht rekomandoj marrjen e miratimit nga Google AdSense por nuk duhet të përdor reklama të Google në faqen tuaj të internetit. Këto ditë uebfaqe të reja po marrin disa qindarka. Kur fitoni një sasi të konsiderueshme trafiku në faqen tuaj të internetit në vend të AdSense duhet të kërkoni Ezoike ose Mediavine. Këto dy janë platforma të njohura në ditët e sotme. Kjo do të kthejë vlerën reale të punës tuaj të palodhur. Unë kam parë shumë histori suksesi që po fitojnë mijëra dollarë vetëm me reklama që shërbejnë.

Përveç kësaj, për faqe të reja në internet, Unë personalisht ndjej të filloj udhëtimin e tyre brenda marketingut të bashkuar sesa të përqendrohem vetëm në reklama. Kjo do të zvogëlojë punën tuaj të vështirë kur filloni të shihni disa të ardhura automatikisht motivoheni dhe punoni më shumë për të fituar më shumë. Ju mund të shihni disa këtu shërbimet më të mira të pritjes WordPress këtu…

Ofruesit më të mirë të mbajtjes në internet të WordPress

Fillo

BlueHost Më i Miri për Fillimin e WordPress Hosting

Godaddy Hosting

50% jashtë cPanel Hosting me GoDaddy!

Opsion i përballueshëm i hostgator (Domain falas .COM & Deri në 50% Jo në pritje)


(Përdorni Kodin:- DIELLI)

Opsioni i pritjes së përbashkët me kosto të ulët të hostinger (Deri në 84% Planet e pritjes së përbashkët të primit OFF )

(Përdorni Kodin:- PREMIUM8 )

Emërtoni ofertat e lira të paketës: Kurseni deri në 86% në Domain & Pako e përbashkët e pritjes

Përfundim - marrja e parave nga një Blog WordPress?

Një gjë dua të sqaroj këtu, Blogging me wordpress është diçka që pa dyshim që kërkon kohë 7 muaj deri në 9 muaj për të parë rezultatet, por sapo keni filluar të fitoni para, do të vazhdojë të rritet dhe kjo nuk mbaron kurrë. Në përgjithësi, është një proces i pafund.

Atë që po lexojnë të tjerët?

Pronar i Prosperouswishes.com

Blogimi Profesional me 10+ vite eksperience. Zonat e mia të punës janë WordPress, SEO, Bëni para Blogimi, Marketingu i filialeve. Më pëlqen të dëgjoj pyetjet tuaja. Ndani pamjen tuaj në pjesën e komenteve.