Bëni Shtojca WordPress që kushton më shumë para?

You are currently viewing Do WordPress Plugins Cost Money?
  • Kategoria e postimeve:Wordpress
  • Koha e leximit:4 mins lexuar

WordPress është një platformë e përdorur gjerësisht në Internet gati 41% e përdoruesve ndërtojnë faqen e tyre në WordPress. Eshte falas, me burim të hapur, dhe ka një fleksibilitet të madh. Ju mund të zgjasni mënyrën e dëshiruar me shumë mundësi personalizimi përmes shtojcave.

Shtojcat WordPress janë falas me karakteristika të kufizuara. Ato ju kushtojnë para për të përfituar nga veçoritë e plota. Pagesa mund të jetë një herë ose e përsëritur bazuar në shërbimin që po arrini.

Shtojcat janë pjesa e një Platforme WordPress. Vetë WordPress-i është një program falas që ju lejon krijoni faqe në internet dhe bloge që dëshironi. Ju lehtë mund të redaktoni, shtoni linjat e kodeve, ripaketim, shesin dhe shpërndajnë pasi është softuer i lirë me burim të hapur nën një licencë të përgjithshme publike. Kjo do të thotë se nuk ka asnjë kufizim për të bërë një lloj shërbimi të tillë. Sidoqoftë, klientët paguajnë një zhvillues për shtimin e një kodi dhe për të përmirësuar personalizimin siç kërkohet.

Shtojcat WordPress kushtojnë shumë

Përveç kësaj, Shtojcat WordPress janë gjithashtu një pjesë e linjave të kodimit, që veprojnë si një zgjatim i veçorive. Unë gjithmonë sugjeroj që klienti im të paguajë për tiparet premium të shtojcave për të rritur funksionalitetin. Duke mos qenë një zhvillues i kodimit PHP, Unë gjithmonë marr ndihmën e shtojcave.

Kurdoherë që krijoj një faqe në internet për klientin tim, Unë gjithmonë e konsideroj krijimin e një faqe interneti plotësisht të personalizuar me ndihmën e shtojcave falas. Unë kurrë nuk përpiqem të rris shpenzimet e tyre. Ndonjehere, rasti ndodh kur disa nga klientët e mi kanë nevojë për faqet e internetit të përparuara me tipare. Kjo dëshirë më insiston të kërkoj veçori premium.

Po kështu, disa muaj më parë bleva “Shtojcë Elementor pro“. Kjo shtojcë është tani një ditë ka fituar një popullaritet të madh. përparësia e kësaj shtojce është të shtoni automatikisht linja kodi në pjesën e prapme. Me këtë shtojcë, shtoni funksionin drag and drop më lejoni të zhvilloj brenda disa ditësh. Kjo “Elementor pro” shtojca më kushton 1000 plus dollarë në vit që përsëriten.

Shtojca falas dhe freemium WordPress

Shtojcat Freemium janë tamam si një shije akulloreje. Ju nuk mund të merrni lugën e kërkuar. Por lehtë mund ta dini se si funksionon ajo shtojcë e veçantë WordPress, si do të jetë e dobishme nëse vazhdoni me shërbimin e tyre?

Nëse jeni fillestar individual, Unë personalisht nuk duhet të shkoni për një shtojcë premium në një fazë fillestare. Ju duhet të krijoni një faqe në internet me karakteristika thelbësore në vend që të ndërtoni në një nivel profesional. Ndërsa rriteni me biznesin tuaj, blerja e një shtojce premium do të jetë si një copë tortë.

Përveç kësaj, unë personalisht ju rekomandoj që të mos shkarkoni shtojca premium në mënyrë joetike. Siç ju thashë më herët, ato janë zhvilluar nën një licencë të përgjithshme publike. Do të thotë çdokush mund të shtojë linja kodi në të, ripaketoni dhe ngarkojeni në etiketimin falas në internet.

E keqja e shkarkimit të tij në mënyrë të paligjshme është se ata kanë një pjesë të kodit që lehtë mund të gjurmohet dhe mund të hakojë faqen tuaj në internet në një fazë të mëvonshme. Hack do të thotë të zbulosh vetë kodin e tyre të shkruar. Ata dinë një mënyrë për të thyer atë kod dhe për të marrë qasje në faqen e internetit. Kjo bëhet vërtet një zhgënjim për ju. Ne personalisht ju sugjerojmë të shkarkoni shtojca nga zyrtari Depo WordPress.

Në përgjithësi, Disa shtojca WordPress ju kushtojnë para, ka mijëra shtojca në depon e WordPress. Ju lehtë mund të gjeni një alternative një ose një tjetër. Nëse dikush ju kushton, nuk do të thotë që një zhvillues shtesë i shtojcave duke e bërë këtë. Mbi të gjitha, shtojcat ju kushtojnë para çdo muaj, çdo vit një herë, ose mbi një bazë të përsëritur, kjo varet plotësisht nga kërkesa juaj se si shkoni me të.

Atë që po lexojnë të tjerët?

Pronar i Prosperouswishes.com

Blogimi Profesional me 10+ vite eksperience. Zonat e mia të punës janë WordPress, SEO, Bëni para Blogimi, Marketingu i filialeve. Më pëlqen të dëgjoj pyetjet tuaja. Ndani pamjen tuaj në pjesën e komenteve.