A është e vështirë të fitosh para me marketingun filial?

You are currently viewing Is It Hard to Make Money With Affiliate Marketing?

Marketingu i anëtarësuar ka të bëjë me marketingun e një produkti. Ju e merrni produktin para audiencës, të shpjegojë tiparet- sa fitimprurës është ai produkt për ta? nëse u pëlqen, ata bëjnë një blerje dhe në këmbim të shitjeve, ju merrni një komision. Ky është një koncept i thjeshtë i marketingut bashkëpunues.

Nuk është e vështirë por procesi më i lehtë për të fituar para me marketingun filial duke krahasuar mënyra të tjera të gjenerimit të të ardhurave. Ju mund të fitoni shumë me pak përpjekje. Në fakt, ju duhet të synoni audiencën e duhur, njerëzit që veçanërisht kërkojnë produktin duhet të jenë në nevojë.

Publiku i duhur ka më shumë rëndësi. Disa njerëz madje filtrojnë audiencën dhe i drejtohen më vonë për të maksimizuar shkallën e konvertimit. Filtrimi i njerëzve është një koncept i zhvilluar me emrin si një gyp.

Disa gjera, ju duhet të kujdeseni për të bërë të lehtë nga e vështirë për të fituar para. le t’i diskutojmë.

Kompanitë e anëtarëve që ofrojnë kompani

Së bashku me audiencën e duhur, nuk mund të refuzoni rëndësinë e përqindjes së komisionit. Pa dyshim, Unë kam parë disa qindra njerëz shembuj të cilët janë duke gjeneruar më shumë se $2000 në muaj lehtë me bashkëpunëtorët e Amazon.

Sidoqoftë, komisionet e tjera që ofrojnë kompani nuk janë përtej bashkëpunëtorëve të Amazon. Amazon ofron vetëm 8 te 10% komisioni maksimal ndërsa, kompani si Clickbank gati për të paguar 60% të komisionit të produktit. Kështu që, Duhet të jeni të mençur gjatë marrjes së llojit të duhur të produktit dhe normës së komisionit.

Shënjestrimi i Blerësve përkatës

Ajo që bëjnë shumë fillestarë të rinj është- thjesht krijoni faqen e internetit të partneritetit të prodhoni përmbajtje jo bindëse, në faqen e tyre të internetit dhe vetëm të fillojnë promovimin. Ata nuk e kuptojnë rëndësinë e blerësve të duhur. Kjo vërtet i bën ata të vështirë për të fituar para në internet.

Shënjestrimi i duhur është aspekti më thelbësor i suksesit të marketingut anëtar. Kam parë disa raste kur njerëzit paraqesin produktin e tyre tek ata njerëz që nuk janë të interesuar.

Për shembull - Kur dikush po kërkon një karrige dhe ju jeni duke promovuar tiparet e telefonit celular, kjo është totalisht humbje kohe, energji, punë e vështirë dhe me siguri ju zhgënjen dhe e bën të vështirë për të fituar para nga marketing i bashkuar.

Bëni Para nga Affiliate Marketing lehtë dhe të suksesshëm

Më kujtohet, kur fillova marketingun e bashkuar bëra një blog shumë të bukur. Ne ekipi së bashku punuam në krijimin e përmbajtjes cilësore dhe bindëse. Ne shkuam për një kërkim të hollësishëm të fjalëve kyçe të konkurrencës së ulët nga Semrush, dhe nga plotësimi automatik i Google. Ne gati 40 + artikuj për të vazhdueshëm 2 muaj.

Ne po përqendroheshim plotësisht në synimet organike. Do të thotë kur dikush tipon “laptopi me i mire nen 1000 dollar”. Ata duhet të vizitojnë artikullin tonë të blogut me emrin si “laptopi me i mire nen 1000 dollar”.

Ajo që në të vërtetë po bëjmë është- ne jemi duke synuar audiencën e duhur. Do të thotë dikush po kërkon një “laptop i mire nen 1000 dollarë”, dhe ne po u shërbejmë atyre të njëjtën gjë. Këtu, në këtë rast, shkalla e konvertimit është akoma e lartë këto ditë.

nëse dikush kërkon informacionin në lidhje me laptopin. Ne nuk jemi duke shitur apo shfaqur diçka tjetër.

Pse bëhet e vështirë?

Njerëzit marrin ndihmën e Facebook, Cicëroj, etj. për të çuar trafikun në faqen e tyre të internetit nga burime të ndryshme dhe të përfundojnë pa shitje. Arsyeja është- Trafiku që po merrni nga mediat sociale, atje, kush e njeh dikë që kërkon një laptop të veçantë nga miliona njerëz.

Por nëse flasim për kërkimin përmes Google, dikush specifikon në mënyrë specifike një fjalë kyçe dhe i merr rezultatet me më shumë rëndësi. Pra, kjo është arsyeja pse shkalla e konvertimit qëndron më e lartë kur synon përmes motorëve të kërkimit sesa ajo e mediave sociale.

Sidoqoftë, nuk mund të refuzosh dy mundësi. Njëra është të synosh audiencën e saktë në grupet e mediave sociale. Ju keni një mundësi të bashkoheni me grupet përkatëse dhe të ndani artikullin tuaj më të rëndësishëm mbi to.

Opsioni i dytë është të shkoni për reklama të paguara. Facebook ju lejon të synoni një grup specifik moshe, si dhe një audiencë të bazuar në interes. Kjo do të tregojë shpalljen tuaj të postimit në blog vetëm atyre përdoruesve që janë të interesuar në laptopë (si nje shembull). Por këtu është përsëri një kufizim, ne nuk e dimë kohën e blerjes së tyre. Nëse ata kanë blerë ose duan të blejnë ose janë të interesuar vetëm për të fituar njohuri të teknologjisë aktuale të drejtimit.

Krijimi i hinkave

Një mënyrë tjetër për të fituar para lehtë përmes marketingut të partnerëve duke krijuar gypa klikimesh. Hinka e klikimit në thelb po filtron njerëzit që janë në kërkim të produktit.

Ajo që ata bëjnë është të kërkojnë reklama të paguara ose trafik organik. Kur dikush viziton faqen e tyre të internetit, ato shfaqin të gjitha tiparet e atij produkti të veçantë promovues dhe kërkojnë detajet themelore përpara se të vazhdojnë. Gjatë procesit, ata kapin emailin tuaj, pastaj kaloni në hapin e dytë pastaj të tretin. Pas përfundimit të hapit të dytë, ata u zhvendosën në faqen e pagesës përfundimtare.

Bëni Para nga Affiliate Marketing lehtë dhe të suksesshëm

Ajo që është një realitet që po ndodh këtu është, ata po zgjidhin të interesuarit. Duke e bërë më të qartë, nëse 100 njerëzit vizitojnë një faqe në internet vetëm për të lexuar tiparet e produktit, nga njëqind, 30 njerëzit do të plotësojnë detajet themelore, shkruani emailin e tyre.

Jashtë 30, vetëm 5 njerëzit do të lëvizin në faqen e pagesës. Ato mund të jenë ose jo blerje të menjëhershme. Por ata kanë treguar interes për pronarin e faqes në internet. Ata janë të interesuar për atë produkt por nuk janë të gatshëm të paguajnë në atë moment.

Tani herën tjetër, duke lënë të gjithë njëqind njerëz, audienca juaj e duhur është vetëm pesë persona. Nëse merrni një komision të mirë nga një produkt i veçantë. Ju mund ta shumëzoni atë komision me 5. Nëse komisioni juaj është më shumë se $100 për kripë, atëherë lehtë mund ta imagjinoni sa e lehtë është të fitosh para nga marketing i partnerizuar.

Referencat

Çfarë po lexojnë të tjerët?

Pronar i Prosperouswishes.com

Blogimi Profesional me 10+ vite eksperience. Zonat e mia të punës janë WordPress, SEO, Bëni para Blogimi, Marketingu i filialeve. Më pëlqen të dëgjoj pyetjet tuaja. Ndani pamjen tuaj në pjesën e komenteve.