A mund të bëni marketing të partnerizuar së bashku me AdSense?

You are currently viewing Can You do affiliate marketing along with AdSense?

Ju mund ta përdorni patjetër marketingun e bashkuar së bashku me AdSense së bashku në blogun tuaj ose në një faqe në internet. Isshtë një mënyrë e shkëlqyeshme për të përmirësuar fitimin e parave të blogut tuaj. Ju po përfitoni nga të dyja, marrja e një komisioni duke promovuar produktin tuaj ose të njerëzve të tjerë, si dhe fitoni para duke shfaqur reklama të ndryshme të madhësisë së banderolave.

Google zyrtarisht ju lejon të futni lidhjet e promovimit të produktit tuaj së bashku me reklamat në ekran. Këtu është pamja e ekranit.

Reklamat e partneritetit AdSense dhe Amazon në të njëjtën faqe në internet

Shkëmbimi i përvojës time, kur ka filluar blogun tim një kohë të gjatë prapa, Unë kufizohem vetëm në AdSense. Me kalimin e kohës, as I improved my knowledge and getting better in the blogging field.

Së shpejti e kuptoj, ju mund të fitoni para përmes AdSense në një shumë të madhe 5000+ dollarë në muaj nëse keni miliona trafik cilësor dhe duhet të jetë nga SH.B.A., MB, Kanadaja i pëlqen vendet.

Ndërsa isha në fazën fillestare, ishte mjaft e vështirë për të arritur një numër kaq të lartë vizitorësh.

AdSense dhe Amazon, reklama të tjera partnere në të njëjtën faqe në internet

Në atë kohë filloj të shikoj mundësi të tjera për të përmirësuar fitimet e mia në blog. Aty gjeta një faqja zyrtare e ndihmës së Google shpjegimi i lejes së marketingut të partnerëve së bashku me AdSense nuk është shkelje e tillë e politikës pa marrë parasysh nëse punoni me amazon apo bashkëpunëtorë të tjerë.

Pas kësaj, Unë menjëherë regjistrohem për programin e bashkuar të Amazon. Në atë kohë blogu im po merrte vetëm një numër të kufizuar vizitorësh që sigurisht është e papranueshme për të fituar të bukura nga AdSense.

Edhe këtu, Unë personalisht ju sugjeroj nëse jeni fillestar në këtë fushë bogging, në vend që të përqendrohemi më shumë në AdSense, duhet të filloni me marketingun e bashkuar. Pas kësaj, bashkohuni në AdSense pas shumë muajsh kur filloni të merrni një numër të konsiderueshëm vizitorësh.

Adsense Me Filialin

Ju nuk mund të krahasoni fitimet e partnerëve me AdSense. Marketingu i anëtarëve është industria në lulëzim që ju lejon të fitoni 1000 + dollarë lehtë do të keni me një sasi të vogël të trafikut. Këtu është dëshmia ime personale për të fituar para vetëm me 100 plus trafiku në ditë.

Filialin Adsense dhe Amazon

Ju do të habiteni kur të dini se nëse vetëm njëqind vizitorë në muaj vizitojnë faqen time ndërsa nuk ka asnjë mundësi të tillë për të fituar madje $70 në muaj përmes AdSense.

Sidoqoftë, Shtë një vendim i mençur për të fituar miratimin e AdSense dhe për të bërë marketing të lidhur së bashku me të. Sepse nuk po humbni asgjë në vend që të fitoni më shumë dollarë. Pavarësisht nëse janë pak apo disa.

Një tjetër gjë që duhet të konsideroni këtu është shpejtësia e faqes suaj të internetit. Ju nuk duhet ta vendosni uebfaqen tuaj të ngadaltë. Për shtimin e kodeve shtesë të JavaScript AdSense, si dhe nëse ka ndonjë kod HTML të produktit të marketingut filial, që të dyja rrisin kohën e hapjes së faqes në internet. Kjo sigurisht që ju dëmton. Shpejtësia e faqes në internet tani është një ditë nga faktorët e renditjes në Google për të cilin duhet të keni kujdes.

Marketingu i bashkëpunëtorëve dhe Rrjetet e tjera të reklamave - Alternativa e AdSense

AdSense i sotëm nuk është kurrë si vitet e mëparshme, duhet të bëni shumë punë për të fituar të ardhura të mira në baza mujore. Google AdSense është një produkt i Google. Hasshtë bërë aq e zgjuar sa që i duhet shumë përpjekje dhe si kthim, aktualisht nuk do të arrini njëqind për qind.

Çfarë po ndodh rreth tij? Mirë, shpjegimet jane te shumta por ketu personalisht ju sugjeroj regjistrohu për Ezoic.

Ezoic është një nga platformat e ngjashme me AdSense që përdor teknologjinë e saj inteligjente artificiale inteligjente për të shfaqur kodin AdSense. Për marrjen e miratimit nga Ezoic duhet të ndiqni të gjitha politikat e AdSense dhe të keni miratimin e tij. nëse keni, atëherë automatikisht kualifikoheni për reklama Ezoike.

Pra, cili është ndryshimi midis fitimeve EZOIC dhe AdSense, më lejoni të sqaroj me një shembull. Supozoni nëse po merrni 2000 pamje faqe nga Shtetet e Bashkuara, në rastin e AdSense, ju do të keni gati gati $5 për mijë shikime ndërsa nëse keni zbatuar reklama Ezoike në faqen tuaj të internetit do të keni gati 10 te 12 dollarë mund të jetë më shumë se kaq shumë lehtë.

Nëse bëheni të suksesshëm në drejtimin e makinës 50000 vizitorët në 100000 pamjet e faqeve në muaj, atëherë lehtë mund të lëvizni në platforma më të përmirësuara si media po vjen ose Adhuroj. Këto dy platforma të tjera janë me të vërtetë përtej parashikimeve tuaja.

Për të përmbledhur

Në përgjithësi, është e vlerësueshme nëse krijoni një mënyrë për të fituar para si nga AdSense ashtu edhe përmes marketingut të partneritetit. Mund ta ekzekutoni në një blog ose faqe në internet pa ndonjë shkelje. Bashkë me të, duhet të merrni në konsideratë edhe alternativat e AdSense si Ezoic, hardhia dhe reklama mediatike lulëzojnë, etj. Kjo do të provojë të jetë më fitimprurëse dhe kurrë nuk ju zhgënjen.

Çfarë lexojnë të tjerët?

Pronar i Prosperouswishes.com

Blogimi Profesional me 10+ vite eksperience. Zonat e mia të punës janë WordPress, SEO, Bëni para Blogimi, Marketingu i filialeve. Më pëlqen të dëgjoj pyetjet tuaja. Ndani pamjen tuaj në pjesën e komenteve.