A ia vlen të tregtohet me Filialin e Amazon?

You are currently viewing Is Amazon Affiliate Marketing Worth it?

Ndër qindra programe të tjera filiale, programi i Filialit Amazon është një nga platformat më të njohura dhe të përdorura gjerësisht për fitimin e parave në uebfaqe ose blogje.

Vlen të bashkoheni në programin e Filialit të Amazon. Marketingu i filialeve përmes amazon është ende në mënyrat kryesore për të fituar para në internet. Ka një shkallë të lartë konvertimi sesa programet e tjera relative. Mund të fitoni deri në 10 përqind e komisionit. Programi i Filialit Amazon siguron lehtësinë për të fituar komision nga vende të ndryshme me një “me një lidhje” veçori. Ju lehtë mund të fitoni kudo nga $100 te 5000 + dollarë çdo muaj me trafik shumë të kufizuar me cilësi të lartë.

Më parë të Amazon “me një lidhje” funksioni nuk ishte i disponueshëm. Kjo veçori është përfshirë nga vetë Amazon në vit 2021. Nëse një bisedë e veçantë për të ardhmen e amazonit ia vlen me siguri. Arsyeja është se nuk është një kompani e re në zhvillim, por ka zgjeruar horizontet e saj në 7 + shteteve.

Kjo ju jep një mundësi për të gjeneruar të ardhura pa asnjë kufizim për vizitorët e vendit. Ishte koha kur ti vetëm regjistrohuni në Shtetet e Bashkuara të Amazon. Ju keni marrë komisionin e produktit tuaj të referuar nëse një person ka blerë vetëm nga amazon.com. Një rast i ngjashëm ka ndodhur me Amazon. në dhe amazon.co.uk dhe të tjerët.

Marketing Affiliate Amazon Fitimprurës

Koha ka ndryshuar totalisht, mund të përfitoni më shumë dispozita përmes gjeni.us. Geni.us ju lejon shënjestrimin e gjeografisë duke lënë pas ato të amazon “me një lidhje” veçori. Tarifat e shërbimit të tij janë mjaft të ulëta. Kur regjistroheni në faqen e tyre të internetit. Ata kanë plane të ndryshme çmimesh. Nga bazat për të përparuar. Ju keni zgjedhjen për të zgjedhur në varësi të trafikut të faqes suaj të internetit.

Kur fillova faqen time të parë të filialeve, Unë e fitova para vetëm përmes programit të bashkëpunimit në amazon. Në atë kohë nuk isha në dijeni të veçorisë që mund të synoj gjeo-lokacione të shumta. Kur hasa në njohurinë e përmirësimit të fitimeve të Amazon, U regjistrova shpejt në geni.us. Veçanërisht, duke folur për çmimet e tyre që po ofrojnë, përdorni shërbimin me një çmim shumë të lirë.

Raporti i Fitimit të Fitimeve

Duke folur më tej, I use some different strategies than others. Before signing up for amazon’s program I made a blog. With fast service hosting. I wrote nearly about 20 + artikuj. At that moment I was quite consistent in publishing new articles on regular basis.

When I started getting 5 te 10 visitors per day, I instantly signed up Amazon affiliate program. Successful earned $20 within one week. I was in the initial stage. After 6 muaj, I am nearly about 500 dollarë në muaj. It doesn’t mean that I have closed my website today. Ende po funksionon dhe të ardhurat po rriten si një shkop hokej së bashku me trafikun.

Arsyeja për marrjen e shitjeve është– Unë jam duke shkruar përmbajtje të përzier. Disa prej tyre janë komerciale, kurse disa artikuj informues dhe të tjerë janë zgjidhës problemesh.

Përmbajtja është mbretëruese dhe është më e rëndësishmja

Shumica e blogut tim përmban artikuj për zgjidhjen e problemeve dhe po fitojnë më shumë trafik sesa reklamat e tjera, si dhe artikuj informues. Arsyeja pse Ju e dini pse? është se unë jam duke i ndihmuar ata.

Ata po kalojnë më shumë kohë në faqen time të internetit. Më shumë angazhim po shohim. The blog posts are more helpful.

During that help post, I am recommending amazon’s product along with my own struggling experience. Për shembull, if somebody reading an article on my website-how to clean bathroom tiles at home? In this particular post, I write down whole my experience, and during the blog post I suggest one or two items that I have purchased from Amazon. I put an affiliate link there and for every purchase, I am receiving a commission.

Përfundim: Në përgjithësi, vërtet ia vlen të punosh me bashkëpunëtorët e Amazon pasi po zgjeron horizontet e tyre në vende të reja. Për t'u bërë i suksesshëm në udhëtimin e programit të anëtarësimit në Amazon ju duhet të shkruani përmbajtje të vazhdueshme për zgjidhjen e problemeve së bashku me artikuj komercialë dhe informues.

Çfarë lexojnë të tjerët?

Pronar i Prosperouswishes.com

Blogimi Profesional me 10+ vite eksperience. Zonat e mia të punës janë WordPress, SEO, Bëni para Blogimi, Marketingu i filialeve. Më pëlqen të dëgjoj pyetjet tuaja. Ndani pamjen tuaj në pjesën e komenteve.