Laku Dhuwit Plugins WordPress?

You are currently viewing Do WordPress Plugins Cost Money?
  • Kategori kirim:Wordpress
  • Reading time:4 mins read

WordPress minangka platform sing akeh digunakake ing Internet 41% pangguna nggawe situs web ing WordPress. Gratis, sumber terbuka, lan nduweni keluwesan sing gedhe. Sampeyan bisa ngluwihi pendekatan sing dikarepake kanthi akeh pilihan pangaturan dhewe liwat plugin.

Plugin WordPress gratis kanthi fitur winates. Dheweke mbayar sampeyan dhuwit kanggo njupuk fitur lengkap. Bayarane bisa sepisan utawa bola-bali adhedhasar layanan sing sampeyan entuk.

Plugin minangka bagean saka Platform WordPress. WordPress dhewe minangka piranti lunak gratis sing ngidini sampeyan nggawe situs web lan blog sing pengin. Sampeyan bisa kanthi gampang nyunting, nambah baris kode, repackage, adol lan distribusi amarga piranti lunak gratis open-source kanthi lisensi masarakat umum. Iki tegese ora ana watesan kanggo nindakake layanan kaya ngono. Nanging, klien mbayar pangembang kanggo nambah kode lan kanggo nambah kustomisasi kaya sing dituntut.

Plugin WordPress larang regane

Kajaba iki, Plugin WordPress uga minangka garis garis kode, sing tumindak minangka tambahan fitur. Aku nyaranake supaya klien mbayar fitur premium plugin kanggo nambah fungsionalitas. Dadi dudu pangembang kode PHP, Aku mesthi njupuk pitulung saka plugin.

Kapan wae aku nggawe situs web kanggo klienku, Aku mesthi mikir nggawe situs web sing disesuaikan kanthi plugin gratis. Aku ora nate nyoba nambah blanja. Kadang, kasus kasebut kedadeyan nalika sawetara klien butuh situs web profesional sing canggih. Kepinginan iki meksa aku golek fitur premium.

Kajaba iku, sawetara wulan kepungkur aku tuku “Plugin Elementor pro“. Plugin iki saiki dadi popularitas gedhe. kauntungan plugin iki kanthi otomatis nambah baris kode ing backend. Kanthi plugin iki, nambahake fitur seret lan selehake ngidini aku dikembangake sajrone sawetara dina. Iki “Elementor pro” plugin biaya kula 1000 ditambah Dolar saben taun bola-bali.

Plugin WordPress Gratis lan Freemium

Plugin freemium padha karo rasa es krim. Sampeyan ora bisa entuk scoop sing dibutuhake. Nanging sampeyan bisa kanthi gampang ngerti cara kerjane plugin WordPress tartamtu, kepiye manfaate yen sampeyan terus nganggo layanan?

Yen sampeyan minangka pamula individu, Aku dhewe ora milih plugin premium ing tahap awal. Sampeyan kudu nggawe situs web kanthi fitur penting tinimbang nggawe level profesional. Nalika sampeyan tuwuh kanthi bisnis tuku plugin premium bakal kaya kue.

Kajaba saka iki, aku menehi saran supaya aja ndownload plugin premium kanthi ora etis. Kaya sing dakkandhakake sadurunge, dheweke dikembangake kanthi lisensi umum. Iki tegese sapa wae bisa nambah baris kode kasebut, dibungkus maneh lan upload ing label internet kanthi gratis.

Kelemahane ngunduh kanthi ilegal yaiku duwe kode sing bisa dilacak kanthi gampang lan bisa hack situs web kanthi gampang ing tahap sabanjure. Hack tegese ndeteksi kode sing ditulis dhewe. Dheweke ngerti cara kanggo nggawe kode kasebut lan entuk akses menyang situs web. Iki pancen dadi kuciwane. Kita saranake sampeyan download plugin saka pejabat Repositori WordPress.

Sakabèhé, Sawetara plugin WordPress mbayar dhuwit sampeyan, ana ewonan plugin ing repositori WordPress. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake alternatif siji utawa liyane. Yen ana sing mbayar sampeyan, ora ateges pangembang plugin alternatif sing nglakoni. Ndhuwur kabeh, plugin mbayar sampeyan saben wulan, saben taun sepisan, utawa kanthi basis bola-bali, babar pisan gumantung karo sarat sampeyan.

Sing diwaca wong liya?

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Entuk Blogging dhuwit, Pemasaran afiliasi. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.