Cara Nggawe Situs Web Sawise Tuku Jeneng Domain?

You are currently viewing How to Build a Website after Buying a Domain Name?

Akeh sing duwe kapercayan manawa sampeyan kudu nyewa pangembang situs web kanggo nggawe situs web, nanging kasunyatane saiki teknologi wis cukup maju, sampeyan bisa nindakake dhewe tanpa ilmu teknis.

Sampeyan mbutuhake tukang situs web sing apik kanggo nggawe situs web miturut kabutuhan. Langkah-langkahe gampang banget. Aku nerangake pandhuan solusi sing sampurna kanggo ngrampungake masalah sampeyan nggawe situs web sing lengkap.

Sawise sampeyan tuku jeneng domain, sampeyan kudu platform hosting dhisik. Ruang Hosting sing nyimpen konten situs web sampeyan. Kapindho, Kanggo nggawe situs web, sampeyan butuh tukang situs web. Pungkasan, sekedhik pikiran kreatif.

Biaya bangunan situs web

Nanging sadurunge iku, sampeyan bisa uga pengin ngerti sepira regane kanggo nggawe situs web sing katon profesional. Wangsulane yaiku gumantung banget karo jinis situs web sing dikarepake. Situs web bisnis cilik diwiwiti kanthi regane kurang saka $100 saben taun lan entuk pirang-pirang ewu dolar saben taun kanthi syarat profesional sing ekstrem.

Kami nyaranake marang para klien supaya miwiti situs web kanthi investasi sithik nalika bisnis sampeyan tuwuh, sampeyan bisa nambah fitur canggih.

Pembangun Situs Web Popular

Ana akeh tukang situs web sing mesthi mbantu sampeyan nggawe situs web sing profesional. Ing ngisor iki, aku ndhaptar sampeyan paling apik.

  • WordPress.org
  • Web.com
  • Toko
  • Wix
  • Weebly
  • Squarespace
  • Pangembang Situs Web Dreamhost
  • Gator dening HostGator
  • Zyro Domain.com
  • BigCommerce
  • WordPress.com
  • Pangembang Situs Web GoDaddy

Akeh pangembang situs web kasebut duwe fasilitas kanggo nggawe situs web kanthi drag and drop sederhana. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan yaiku sampeyan kudu cocog karo sarat lan target karo fasilitas sing diwenehake.

Sampeyan bisa entuk manfaat saka rencana nyoba gratis lan yen cocog karo sampeyan, mula sampeyan kudu njupuk rencana rega saben wulan utawa tahunan.

Sampeyan kudu prioritas tuwuhing sampeyan, kanthi lumakune wektu– Apa sampeyan bisa nambah update maneh, iku ngidini sampeyan nganyari fitur sing sampeyan butuhake, apa dhukungan pelanggan uga fitur portebel. Apa sampeyan ngidini pindhah data saka siji platform menyang platform liyane tanpa kapitunan?

Saka kabeh pangembang situs web sing kasebut ing ndhuwur, kita pribadi luwih seneng platform hosting dhewe. Pambangun situs web WordPress minangka sumber terbuka, gratis, lan kasedhiya karo ewu template lan ekstensi prebuilt. Pancen apik tenan.

Luwih saka 41 % pangguna internet nggunakake platform WordPress. Kita mesthi nyiyapake situs web klien ing WordPress. Nduwe fleksibilitas gedhe lan meh kompatibel karo alat pihak katelu liyane.

Saka sudut pandang SEO, kita wis ndeleng akeh conto sing njelasake ora ana sing bisa ngalahake WordPress. SEO iku kabeh babagan entuk peringkat ing mesin telusuran kaya Google Bing lsp. WordPress luwih fleksibel. Fitur SEO mbantu Google lan liya-liyane supaya ngerti konten sampeyan. Optimisasi mesin telusuran yaiku babagan ngoptimalake konten kanthi cara peringkat ing posisi pisanan. Liyane saka iki, SEO teknis uga penting. Sampeyan bisa kanthi gampang nemokake ewonan video ing internet sing ngrampungake pitakon babagan WordPress kanthi komparatif.

Nggawe situs web Kanthi Jeneng Domain

Mbangun situs web mesthi nyenengake. Yen sampeyan nemoni masalah nalika nggawe situs web, sampeyan bisa ngunjungi kaca kontak kanggo komunikasi liwat email.

Ayo miwiti.

Nggawe domain uga hosting

Panganggone asring salah nalika milih platform non-serbaguna. Nggih, matur nuwun sanget sampeyan kene karo kita. WordPress minangka salah sawijining platform sing duwe ewu template prasarana macem-macem tujuan sing wis ditemtokake. Desain kanthi tambahan ons sing ngidini sampeyan nggawe desain situs web sing wis ditemtokake.

Nggih, WordPress gratis, sampeyan bisa ndownload saka situs web resmi. Saiki ana pitakonan sing muncul saka ngendi WordPress teka yen gratis? Wangsulane sampeyan bakal dikenani biaya amarga tuku papan lan domain hosting sampeyan dhewe.

Ing ngisor iki sawetara tawaran paling apik Dina sing kudu sampeyan deleng.

Panyedhiya Hosting Web WordPress Paling Apik

Miwiti

BlueHost Paling Apik Kanggo Hosting Wordpress Wiwitan

Hosting Godaddy

50% mateni cPanel Hosting karo GoDaddy!

Opsi sing Terjangkau Hostgator (Domain .COM Gratis & Nganti 50% Off On Hosting)


(Gunakake Code:- SUNSHINE)

Opsi hosting sing dituduhake Hostinger murah (Nganti nganti 84% Rencana Hosting Shared Premium OFF )

(Gunakake Code:- PREMIUM8 )

Jeneng Tawaran Bundle Murah: Ngirit nganti 86% ing Domain & Paket hosting sing dituduhake

Langkah:1

Untunge, dina iki, Layanan hosting Bluehost nawakake akeh fitur kanthi 60% diskon nalika perusahaan liyane bisa uga dikenani biaya kanggo saben fitur tartamtu. Ora mung iki, nanging uga sampeyan entuk domain gratis sing meh wae dibayangke 14 kanggo 15 dolar saben taun.

sampeyan bisa ngunjungi link iki supaya bisa digunakake tawaran mlaku saiki.

Iki dudu perusahaan anyar ing pasar sing wis dilayani pelanggan wiwit saiki 2005. Kajaba saka iki, yen sampeyan nemoni kasusahan nalika nyiyapake situs web sampeyan, aja bebas hubungi kita. Kita tansah kanggo sampeyan lan seneng nulungi.

Nalika ngunjungi situs web resmi Bluehost, sabanjure sampeyan kudu klik “miwiti saiki” kanggo nerusake nggawe situs web.

Langkah:2

Iki bakal nggawa sampeyan menyang kaca sabanjure kanthi rencana rega liyane. Individu lan perusahaan milih rencana kasebut miturut kebutuhan lan jinis kebutuhan. Aku nyaranake sampeyan miwiti rencana dhasar. Sampeyan amarga sampeyan lagi ing tahap awal, amarga bisnis sampeyan berkembang menyang level sabanjure, jumlah pengunjung sing ngunjungi situs web sampeyan, sampeyan banjur pindhah kanggo nganyari rencana.

pricing-website-bulding-with-domain

Sanajan aku nggawe situs web kanggo klien, aku mesthi menehi saran supaya tuku rencana dhasar. Nalika aku promosi situs web, dheweke wiwit entuk pengunjung, meh nalika nyebrang 25000 pengunjung saben wulan. Banjur aku pindhah menyang rencana sing diupdate.

Nanging, Yen sampeyan ngetung rega awal kanthi rencana sing larang banget, sampeyan rumangsa regane larang banget. Lan pribadi, kita ora nyaranake sampeyan.

Kita duwe pengalaman banget karo layanan sing apik. Kita wis pungkasan ngatasi kabeh perkara kasebut 10 taun. Kita mung menehi saran asli.

Langkah:3

Sawise iku, dheweke bakal njaluk sampeyan milih jeneng domain sing cocog. Ing kene sampeyan kudu tetep nganggo .com. mesthine kudu miturut jeneng bisnis kanthi ejaan sing bener. Nalika sampeyan tuwuh, pelanggan utawa pangguna gampang ngenali merek lan jeneng domain sampeyan.

tuku domain kanggo nggawe situs web

Langkah:4

Langkah sabanjure yaiku takon sawetara rincian dhasar kaya email, jeneng, jeneng mburi, lsp. Isi rincian, langkah sabanjure sampeyan bakal weruh biaya opsional kaya keamanan situs web, pangayoman domain, serep situs web. Sampeyan bisa tuku fasilitas tambahan kasebut mengko yen mbutuhake.

Nggawe situs web biaya tambahan

Nalika aku miwiti situs web klienku, Aku ora nate tuku langsung. Sawise rong wulan utawa rong konten situs web wis cukup, mula aku mesthi tuku fasilitas cadangan lan fitur keamanan.

Pilihan pambayaran mengko, sawise tuku domain uga hosting. Tanggung jawab sabanjure yaiku nginstal WordPress ing situs web sadurunge nggawe.

Langkah:5

Nalika ndhaptar akun, Dheweke bakal nyedhiyakake fasilitas installer siji klik kanggo pangguna non-teknis. Pangguna sing pengin nginstal situs web dhewe tanpa pitulung saka pihak katelu.

Nalika kabeh bakal rampung mung “typeyoursite.com/wp-admin/” ing browser web sampeyan bakal pangalihan menyang kaca mlebu.

Langkah:6

Ketik kredensial mlebu sampeyan bakal bisa ndeleng antarmuka WordPress.

Desain WordPress lan ditangani kanthi tema sing wis ditemtokake. Sing dhisikan ora apik lan apik banget. Sampeyan bisa kanthi gampang ngganti kanthi ngeklik tampilan –>Tema.

Sampeyan bakal bisa ndeleng gambar sing padha kaya ing ngisor iki.

Tema WordPress kanggo nggawe situs web sing apik

Langkah 7:

Nalika ngeklik lan anyar, sampeyan bakal netepke 1000+ tema WordPress sing apik. Ing kene siji saran yaiku nginstal tema miturut panjaluk utawa aku ujar tujuane. Direktori tema WordPress duwe tema industri sing beda. Sampeyan bisa nyaring miturut popularitas.

templat bangunan web industri sing beda-beda

Kanggo pandhuan khusus iki, Aku ing kene bakal nginstal tema multi-tujuan WordPress segara WP. Wis template sing wis digawe. Sampeyan bisa nginstal kanthi siji klik. Lan atur setelan iki miturut kabutuhan sampeyan.

conto tema wordpress kanggo nggawe situs web

Kanggo nulis konten menyang situs web sampeyan, sampeyan bisa nggunakake postingan uga fasilitas halaman. Kiriman biasane kanggo nulis konten blog kanthi rutin, sanajan kaca mesthi digunakake kanggo kaca kaya kaca kontak, kabijakan privasi, bantahan, omah, lsp.

Pikiran Akhir:

Mbangun situs web sawise tuku domain ora repot babar blas karo jaman mbiyen. Saiki, akeh pangembang situs web sing wis nyiyapake uga nyediakake kanggo ngrancang lan ngleksanakake situs web kanthi drag and drop sederhana. Aspek sing paling penting yaiku fleksibilitas, kompatibilitas karo wong liya yen ana pangowahan gedhe. Kajaba saka iki, apa duwe akeh video sing migunani kanggo ngrampungake pitakon dhewe. Kita wis nerangake pilihan sing paling apik sing bakal tahan suwe lan meh kabeh sing sampeyan butuhake.

Sing diwaca wong liya?

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Entuk Blogging dhuwit, Pemasaran afiliasi. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.