Pira dhuwit sampeyan bisa entuk nganggo Google AdSense?

You are currently viewing How much money can you make with Google AdSense?

Sampeyan bisa kanthi gampang entuk apa wae 50 Dolar kanggo 1000+ dolar saben dina saka Google AdSense. Kanggo nggayuh tujuan iki utawa luwih, sampeyan kudu duwe lalu lintas sing berkualitas kanthi implementasi strategi sing tepat.

Minangka Google AdSense minangka produk saka Google. Pariwara pirang-pirang yuta pedagang sing mbukak ing internet liwat google. Dheweke mbayar Google kanggo pariwara kasebut supaya bisa nggawa layanan menyang masarakat.

Google ngidini penerbit kanggo nampilake iklan ing situs web lan baline Google uga pamilik situs web entuk dhuwit nalika ana sing ngiklik pariwara.

Ana pirang-pirang situs web ing internet. Metu saka wong-wong mau, akeh sing duwe pengunjung sing seneng saben dinane.

Ing kene Google tumindak dadi penengah. Yen sampeyan duwe platform sing dadi tuan rumah kaya WordPress, ing 30% bagean saka bathi menyang Google, lan sisane 70% duweke sampeyan.

Kosok baline, yen sampeyan nggunakake blogger blogging blog Google dhewe, ing kasus iki Google tetep 40%.

Dhuwit Liwat AdSense

Ora ana aturan sing angel lan cepet sawise pirang-pirang kunjungan menyang situs web sampeyan, pira dhuwit sampeyan bisa entuk liwat AdSense? Babar pisan gumantung saka faktor sing sampeyan tulis ing topik apa.

Nggawe luwih jelas, umume, istilah sing gegandhengan karo ilmu kedokteran regane larang per klik. Diwiwiti ing 1 kanggo 2 dolar lan gampang dadi malah 50 dolar saben klik. Iki tegese sawetara pengunjung ngunjungi situs web sampeyan, waca artikel sampeyan lan klik ing iklan kanggo entuk layanan, sampeyan bakal duwe 70% saka total CPC, lan sisane 30% ana ing kanthong Google.

Pinten Sampeyan Bisa Entuk

Contone, Sampeyan wis ndeleng akeh wong sing nggoleki ing internet “perawatan cangkok rambut”. Yen sampeyan nulis artikel babagan topik tartamtu. Sampeyan bakal nemokake BPK kanthi gampang ngubengi 7 kanggo 10 dolar saben klik. Yen sampeyan entuk jumlah klik saka pengunjung, sampeyan bisa kanthi gampang ngubengi $50 saben dina.

Bukti Penghasilan Adsense

Kosok baline, nuduhake pengalaman dhewe, nalika aku miwiti lelungan kaping pisanan tanpa ilmu, Aku kelingan iku bencana paling gedhe. The reason because I wrote articles on the topic with no CPC. Pedagang ora mbayar tembung kunci sing aku tulis kanggo nargetake pamirsa. Babagan geguritan lokal. Sampeyan mesthi ngguyu ing wektu iki. Sejatine aku ngerti babagan iki, nanging ora ana paedahe yen sampeyan ora ngonversi dadi dhuwit sing cukup.

Aku nulis meh 50 plus artikel mengko ngerti yen aku ora ngasilake luwih saka 5 dolar saben wulan. Kuciwane pancen asli. Amarga aku ora ngerti kasunyatan manawa sampeyan kudu preduli babagan tembung kunci sing dibayar. Yen ora ana apa-apa, mula sampeyan kudu ninggalake tembung kunci kasebut amarga ora ngasilake dhuwit sing apik saka Google AdSense.

Aku menehi saran saka pengalamanku dhewe, sampeyan kudu nggoleki CPC tembung kunci sadurunge nulis artikel. Goleki riset tembung kunci sing kudu sampeyan lakoni kanthi akeh ilmu 100 + artikel ajeg. yen sampeyan miwiti topik nanging ora duwe akeh ilmu, tegese sampeyan bakal enggal mungkasi.

Kudu Maca: Cara nggawe Situs Web Blog sing bisa entuk dhuwit Apik

Kacepetan situs web

Panulis situs web utawa blog ora peduli karo kacepetan situs web. Yaiku kesalahan. Dheweke kudu ngerti kasunyatan manawa kacepetan situs web paling penting nalika entuk dhuwit saka Google AdSense.

Google AdSense mbantu sampeyan entuk dhuwit kanthi nampilake spanduk iklan ukuran beda ing situs web sampeyan. Iki minangka jinis kode sing ana ing mburi situs web nalika ana sing ngunjungi situs web sampeyan. Kode skrip mlaku saben wektu lan nyuda wektu mbukak situs web.

Umume, wektu kudu ing 2 kanggo 3 detik nanging nalika sampeyan instal kode skrip, apa sing kedadeyan diwiwiti 10 kanggo 15 detik kanggo mbukak situs web. Nalika semana, pangguna ora pengin tetep suwe. Dheweke pencet tombol mburi, mumbul maneh, banjur pindhah menyang situs web liyane.

Banjur, Kepiye sampeyan bisa ngasilake dhuwit? yen pengunjung ora ngunjungi situs web sampeyan. Dheweke ora weruh apa-apa sajrone wektu kira-kira. Iki mesthine minangka kapitunan saka Google AdSense.

Kanggo iki, sampeyan butuh hosting sing cepet, sing duwe tanggapan server sing apik. Dina-dina iki Bluehost nyedhiyakake layanan sing apik banget. Ora mung iki, nanging uga, padha nawakake fitur tambahan kaya Sertifikat SSL lan liyane sing duwe peran penting ing rangking Google saiki lan mbesuk.

Sing diwaca wong liya?

Referensi

https://en.wikipedia.org/wiki/Google_AdSense

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Entuk Blogging dhuwit, Pemasaran afiliasi. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.