Apa angel Golek Dhuwit Kanthi Pemasaran Afiliasi?

You are currently viewing Is It Hard to Make Money With Affiliate Marketing?

Pemasaran afiliasi yaiku babagan pemasaran produk. Sampeyan njupuk produk sadurunge pamirsa, nerangake fitur- sepira bathi produk kasebut kanggo dheweke? yen disenengi, dheweke tuku lan ganti adol, sampeyan entuk komisi. Iki minangka konsep pemasaran afiliasi sing sederhana.

Ora angel nanging proses paling gampang kanggo entuk dhuwit kanthi afiliasi mbandhingake cara liya kanggo ngasilake penghasilan. Sampeyan bisa entuk bathi kanthi gaweyan sethithik. Nyatane, sampeyan kudu target target pamirsa, wong sing utamane golek produk kudu mbutuhake.

Pamirsa sing bener paling penting. Sawetara wong malah nyaring pamirsa lan target mengko kanggo nggedhekake tingkat konversi. Nyaring wong minangka konsep sing dikembangake sing diarani corong.

Barang tartamtu, sampeyan kudu peduli supaya gampang entuk dhuwit kanthi angel. ayo dirembug.

Komisi sing nawakake perusahaan afiliasi

Bebarengan karo pamirsa sing pas, sampeyan ora bisa nolak pentinge persentase komisi. Ora mangu-mangu, Aku wis ndeleng sawetara atus wong conto sing ngasilake luwih saka $2000 saben wulan gampang karo afiliasi Amazon.

Nanging, komisi liyane sing nawakake perusahaan ora ngluwihi mitra Amazon. Amazon mung nawakake 8 kanggo 10% komisi maksimal dene, perusahaan kaya Clickbank siyap mbayar 60% komisi produk. Dadi, Sampeyan kudu wicaksana nalika njupuk produk lan tarif komisi sing pas.

Target target Pembeli sing relevan

Apa sing ditindakake para pamula anyar yaiku- mung nggawe situs web afiliasi ngasilake konten sing ora bisa ngyakinake, ing situs web lan miwiti promosi. Dheweke ora ngerti pentinge pembeli sing bener. Iki pancen nggawe dheweke angel golek dhuwit kanthi online.

Penargetan sing tepat minangka aspek sing paling penting kanggo sukses pemasaran afiliasi. Aku wis ndeleng sawetara kasus nalika wong nyedhiyakake produke menyang wong sing ora minat.

Contone -Nalika ana wong sing golek kursi lan sampeyan promosi fitur ponsel, iki babar pisan sampah wektu, energi, kerja keras lan mesthine bakal nguciwani sampeyan lan entuk dhuwit supaya entuk dhuwit saka pemasaran afiliasi.

Entuk Dhuwit saka Pemasaran Afiliasi Kanthi Gampang lan Sukses

Aku kelingan, nalika miwiti pemasaran afiliasi, aku nggawe blog sing apik banget. Kita bebarengan kerja sama kanggo nggawe konten sing berkualitas lan meyakinkan. Kita nggoleki kanthi rinci tembung kunci kompetisi sing murah saka Semrush, lan saka Google kanthi otomatis. We saklawasé 40 + artikel kanggo terus-terusan 2 wulan

Kita kabeh fokus ing target organik. Iku tegese nalika ana jinis “laptop paling apik ing sangisore 1000 dolar”. Dheweke kudu ngunjungi artikel blog kita sing diarani “laptop paling apik ing sangisore 1000 dolar”.

Sing sejatine kita lakoni yaiku- kita nargetake pamirsa sing bener. Iku tegese ana sing nggoleki “laptop apik ing ngisor 1000 dolar”, lan kita ngawula padha. Ing kene, ing kasus iki, tingkat konversi isih dhuwur dina iki.

yen ana wong sing njaluk informasi babagan laptop. Kita ora adol utawa pamer bab liya.

Napa dadi angel?

Wong njupuk pitulung saka Facebook, Twitter, lsp. kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs web saka macem-macem sumber lan pungkasane ora bisa adol. Alesane yaiku- Lalu lintas sing sampeyan entuk saka media sosial, ing kana, sing ngerti ana sing nggoleki laptop tartamtu ing pirang-pirang yuta wong.

Nanging yen ngomong babagan nggoleki liwat Google, wong khusus ngetik tembung kunci lan entuk asil kanthi paling relevan. Mula, tingkat konversi tetep luwih dhuwur nalika target liwat mesin telusuran tinimbang media sosial.

Nanging, sampeyan ora bisa nolak rong kemungkinan. Salah sijine yaiku target target pamirsa ing grup media sosial. Sampeyan duwe pilihan kanggo gabung karo klompok sing relevan lan nuduhake artikel sing paling relevan.

Pilihan kapindho yaiku mbukak iklan sing mbayar. Facebook ngidini sampeyan target klompok umur tartamtu uga pamirsa adhedhasar minat. Bakal nuduhake iklan postingan blog sampeyan mung kanggo pangguna sing duwe laptop (minangka conto). Nanging iki ana watesan maneh, kita ora ngerti wektu tuku mau. Apa dheweke wis tuku utawa pengin tuku utawa mung kepengin entuk ilmu babagan teknologi sing ana saiki.

Nggawe corong

Cara liya kanggo golek dhuwit kanthi gampang liwat pemasaran afiliasi kanthi nggawe corong klik. Corong klik umume nyaring wong sing nggoleki produk kasebut.

Sing ditindakake yaiku golek iklan mbayar utawa lalu lintas organik. Nalika ana wong ngunjungi situs web, dheweke nampilake kabeh fitur produk promosi tartamtu lan njaluk rincian dhasar sadurunge nerusake. Sajrone proses kasebut, dheweke nyekel email sampeyan, banjur pindhah menyang langkah nomer loro banjur nomer telu. Sawise ngrampungake langkah kaping pindho, dheweke pindhah menyang kaca pambayaran pungkasan.

Entuk Dhuwit saka Pemasaran Afiliasi Kanthi Gampang lan Sukses

Apa kasunyatan sing kedadeyan ing kene yaiku, dheweke lagi ngurutake wong sing minat. Nggawe luwih jelas, yen 100 wong ngunjungi situs web mung kanggo maca fitur produk, saka satus, 30 wong bakal ngisi rincian dhasar, ketik emaile.

Metu saka 30, mung 5 wong bakal pindhah menyang kaca pembayaran. Dheweke uga bisa uga tuku kanthi cepet. Nanging dheweke wis nuduhake minat marang pamilik situs web. Dheweke kasengsem karo produk kasebut nanging durung siyap mbayar ing wektu kasebut.

Saiki mbesuk, ninggali kabeh wong satus, pamirsa sing bener mung limang wong. Yen sampeyan entuk komisi sing layak saka produk tartamtu. Sampeyan bisa ngakehake komisi kasebut kanthi 5. Yen komisi sampeyan luwih saka $100 kanggo uyah, mula sampeyan bisa mbayangake kanthi gampang gampang banget golek dhuwit saka pemasaran afiliasi.

Referensi

Apa Sing Maca Liyane?

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Entuk Blogging dhuwit, Pemasaran afiliasi. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.