Apa Sampeyan bisa nindakake pemasaran afiliasi bebarengan karo AdSense?

You are currently viewing Can You do affiliate marketing along with AdSense?

Sampeyan bisa nggunakake pemasaran afiliasi bebarengan karo AdSense bebarengan ing blog utawa situs web. Iki minangka cara sing apik kanggo nambah monetisasi blog sampeyan. Sampeyan njupuk kauntungan saka kalorone, entuk komisi kanthi promosi produk sampeyan utawa wong liya uga entuk dhuwit kanthi nampilake iklan ukuran spanduk sing beda.

Google kanthi resmi ngidini sampeyan masang link promosi produk uga iklan tampilan. Mangkene gambar layar.

Iklan afiliasi AdSense lan Amazon ing situs web sing padha

Nuduhake pengalaman dhewe, kapan diwiwiti blogku wis suwe, Aku mung matesi aku menyang AdSense. Kanthi lumakune wektu, as I improved my knowledge and getting better in the blogging field.

Ora suwe aku sadhar, sampeyan bisa ngasilake dhuwit liwat AdSense kanthi gedhe 5000+ dolar saben wulan yen sampeyan duwe jutaan lalu lintas sing berkualitas lan mesthine saka AS, Inggris, Kanada kaya negara.

Nalika aku ing tahap awal, pancen angel banget kanggo entuk pengunjung sing akeh banget.

AdSense lan Amazon, iklan afiliasi liyane ing kaca web sing padha

Nalika semana aku miwiti milih opsi liyane kanggo nambah penghasilan blogku. Ing kana aku nemokake kaca pitulung Google resmi nerangake idin pemasaran afiliasi bebarengan karo AdSense ora nglanggar kabijakan kasebut, apa wae nggarap Amazon utawa afiliasi liyane.

Sawise iku, Aku langsung ndaftar kanggo program afiliasi amazon. Nalika semana blogku mung entuk pirang-pirang pengunjung sing mesthi ora bisa entuk dhuwit saka AdSense.

Malah ing kene, Aku saranake sampeyan yen sampeyan minangka pamula ing lapangan sing rame iki, tinimbang luwih fokus ing AdSense, sampeyan kudu miwiti karo marketing afiliasi. Sasampunipun, gabung karo AdSense sawise pirang-pirang wulan nalika sampeyan miwiti akeh pengunjung.

Adsense Kanthi Afiliasi

Sampeyan ora bisa mbandhingake penghasilan afiliasi karo AdSense. Pemasaran afiliasi minangka industri sing berkembang sing ngidini sampeyan entuk 1000 + dolar kanthi gampang sampeyan bakal nggunakake lalu lintas kanthi sithik. Mangkene bukti pribadi kanggo entuk dhuwit mung karo 100 plus lalu lintas saben dina.

Adsense lan afiliasi amazon

Sampeyan bakal kaget ngerti yen yen mung satus pengunjung saben wulan ngunjungi situs web nalika ora ana kesempatan kaya ngono $70 saben wulan liwat AdSense.

Nanging, Keputusan sing apik kanggo entuk persetujuan AdSense lan nindakake pemasaran afiliasi. Amarga sampeyan ora bakal kelangan apa-apa, malah entuk luwih akeh dolar. Ora preduli apa ana sawetara utawa sawetara.

Bab liyane sing kudu dipikirake ing kene yaiku kacepetan situs web sampeyan. Sampeyan ora kudu nggawe situs web sampeyan alon. Nalika nambah kode JavaScript tambahan AdSense uga kode HTML produk pemasaran afiliasi, kalorone nambah wektu mbukak situs web. Iki mesthi cilaka sampeyan. Kacepetan situs web saiki dadi salah sawijining faktor peringkat Google sing kudu sampeyan ngerteni.

Pemasaran Afiliasi lan Jaringan Iklan Liyane -Ad Alternatif

AdSense saiki ora kaya taun-taun sadurunge, sampeyan kudu ngupayakake akeh gaweyan supaya entuk bathi sing apik saben wulan. Google AdSense minangka produk saka Google. Wis dadi pinter yen butuh gaweyan lan baline, sampeyan ora bakal entuk satus persen saiki.

Apa kedadeyane ing sakiwa tengene? Nggih, panjelasan akeh nanging ing kene aku saranake sampeyan dhewe ndhaptar Ezoic.

Ezoic minangka salah sawijining platform sing padha karo AdSense sing nggunakake teknologi intelijen buatan sing cerdas kanggo nampilake kode AdSense. Kanggo entuk persetujuan saka Ezoic, sampeyan kudu ngetutake kabeh kabijakan AdSense lan duwe persetujuan. yen sampeyan duwe, mula kanthi otomatis entuk iklan Ezoic.

Dadi, apa bedane antara penghasilan EZOIC lan AdSense, keparenga kula njlentrehake kanthi conto. Upaminipun yen sampeyan entuk 2000 tampilan kaca saka Amerika Serikat, ing kasus AdSense, sampeyan mung bakal meh $5 saben ewu views dene yen wis ngetrapake iklan Ezoic ing situs web sampeyan bakal meh entuk 10 kanggo 12 dolar bisa uga luwih gampang saka iku.

Yen sampeyan dadi sukses nyopir 50000 pengunjung kanggo 100000 tampilan kaca saben wulan sampeyan bisa kanthi gampang pindhah menyang platform sing luwih apik kaya media teka utawa Adaptif. Kaloro platform liyane pancen ora bisa diarepake.

Kanggo Nyimpulake

Sakabèhé, bisa dihargai yen sampeyan nggawe cara kanggo entuk dhuwit saka AdSense uga liwat pemasaran afiliasi. Sampeyan bisa mbukak ing blog utawa situs web tanpa nglanggar. Bebarengan karo iku, sampeyan uga kudu nganggep alternatif AdSense kaya Ezoic, Vine media lan iklan saya maju, lsp. Iki bakal kabukten luwih nguntungake lan ora bakal nguciwani sampeyan.

Apa sing diwaca wong liya?

Owner of Prosperouswishes.com

Blogging Professional With 10+ Years of Experience. My Working Areas are WordPress, SEO, Entuk Blogging dhuwit, Pemasaran afiliasi. I love to hear your queries. Do share your view in comments section.